Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alice Bah Kuhnkes ofrivilliga nakenchock

Alice Bah Kuhnke EU-parlamentariker, MP.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD/IBL

Alice Bah Kuhnke glömde bort både kläder och videokamera på digitala EU-mötet – och gjorde en nakenhälsning inför kollegerna.

– Så slog det mig att jag inte (alls) var klädd, skriver hon i ett Instagraminlägg.

EU-parlamentarikern Alice Bah Kuhnke skulle delta i ett videomöte och råkade inför EU-kollegerna bokstavligen bjuda bjuda på sig själv.  

På Instagram berättar före detta kulturministern om den lättklädda händelsen som fick henne att gömma sig under skrivbordet.

”Oklädd i lägenheten”

– Dagen började med att jag, av förekomna anledningar, sprang runt mer eller mindre (mest mer) oklädd i lägenheten, skriver hon.

Alice Bah Kuhnke, hemma i sin lägenhet, gjorde sig i ordning och hade i god tid startat datorn och glömt att kameran var påslagen.

Plötsligt under all morgonbestyr fick hon höra hennes namn ropas. Och i samma veva skriver Bah Kuhnke, när hon skyndar från köket med kaffe i ena handen som skvätter, och lutar sig över datorn för att säga artighetsfraserna och testa ljudet.

https://www.instagram.com/p/CMxcta1BaSX/

Ropar ”Thank you”

– Så slog det mig att jag inte alls var klädd, skriver hon.

I ren panik kastar sig Bah Kuhnke mot golvet samtidigt som hon pratar med kollegerna och säger att hon inte behöver testa bilden.

– Jag ropar något obegripligt på engelska, typ ”Eh.. thank you.. everything is fine.. eh, I don´t need to test the picture because eh... mummel.. mummel”, skriver hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.