Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexa föll 25 meter efter stora poserings-missen

Alexa Terrazas gjorde en yogapose hängandes över balkongräcket på sin lägenhet.Foto: Alexa Terrazas / Alexa Terrazas
Alexa Terrazas, 23, överlevde mirakulöst fallet på 25 meter.Foto: Alexa Terrazas / Alexa Terrazas

Den mexikanska studenten Alexa Terrazas, 23, gjorde en yogapose hängandes över balkongräcket på sin lägenhet på sjättevåningen.

Men 23-åringen tappade greppet och föll 25 meter ner i marken. Mirakulöst överlevde hon fallet men nu riskerar hon att inte kunna gå på tre år, skriver Daily Mail.

23-åriga studenten Alexa Terrazas föll från balkongen på sin lägenhet på sjätte våningen när hon gjorde en extrem yogapose där hon hängde över balkongräcket.

Efter fallet på 25 meter landade hon på uppfarten till lägenhetshuset som ligger i delstaten Nuevo Leon som ligger i nordöstra Mexiko. Olyckan ska ha inträffat på lördagen klockan ett på eftermiddagen lokal tid.

På en bild, som togs strax innan fallet och som nu har blivit viral i sociala medier, syns Alexa Terrazas hänga upp och ner över räcket på sjätte våningen.

Opererades i elva timmar

Mirakulöst överlevde 23-åringen det höga fallet, men kördes i ilfart till det lokala sjukhuset där hon genomgick en elva timmar lång operation.

Men Alexa Terrazas tillstånd är fortfarande kritiskt efter olyckan och hon har frakturer på båda sina ben och armar samt höfterna och huvudet.

Familjemedlemmar har bett om hjälp med bland annat bloddonationer i sociala medier, skriver Daily Mail.

Kommer inte kunna gå på tre år 

Enligt den mexikanska nyhetsbyrån El Imparcial riskerar nu Alexa Terrazas att inte kunna gå på tre år eftersom skadorna på hennes ben var så pass allvarliga att läkarna på sjukhuset var tvungna att rekonstruera hennes brutna ben helt och hållet.

El Imparcial skriver även att grannar har berättat att de vid flera tidigare tillfällen har sett Alexa Terrazas utföra farliga tricks vid balkongräcket.

Enligt en utredning ska det inte ha varit något konstruktionsfel på räcket utan 23-åringen tros ha halkat och tappat greppet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.