Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Åkesson: Tegnell har inte förbättrats det här året

SD-ledaren Jimmie Åkesson.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Statsepidemilog Anders Tegnell.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Premium: Jimmie Åkesson kräver ånyo att statsepidemiolog Anders Tegnell och chefen för Folkhälsomyndigheten, generaldirektören Johan Carlson, avgår. 

– Den klarast lysande stjärnan under pandemin har varit Anders Tegnell och jag tycker inte att han har ingett något förtroende, och det har inte förbättrats under året – snarare tvärtom, säger SD-ledaren i en tv-intervju.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

”Vågar jag sälja bostadsrätten och bli sambo i hans hus?”

Premium: ”Ska jag hellre hyra ut i andra hand?” • Experten: Önskedröm

Stefan Holm om kärleksnovellerna: ”Vi fick blodad tand”

Premium: Stefan Holm och Jessica Eriksson om livet ihop – och nya karriären

Betyg på 1 158 vårdcentraler: Bäst och sämst i din kommun

Premium: SÖK DÄR DU BOR: Se hela listan här