Agnes Elisabeth Nilsson föddes klockan 10.26 den 11/11/11. "Allt har gått bra och vi alla mår bra", säger pappan Tobias Nilsson.
Agnes Elisabeth Nilsson föddes klockan 10.26 den 11/11/11. "Allt har gått bra och vi alla mår bra", säger pappan Tobias Nilsson.

Agnes föddes 11/11/11

Publicerad
Uppdaterad
Om hon hade väntat i 45 minuter till hade det blivit full pott - 11.11 den 11/11-11.
Men Agnes Elisabeth Nilsson kom redan klockan 10.26.
- Förlossningen gick strålande, rapporterar nyblivna pappa Tobias Nilsson lyckligt direkt från BB i Gävle.
Det blir inte svårt för släkten att hålla rätt på agnes personnummer.
Men de nyblivna förstagångsföräldrarna har ändå inga planer på att ge Agnes mellannamnet Älva.
- Nej, det har vi inte tänkt att göra, skrattar Tobias Nilsson, men det kanske skulla vara passande.
Namnet Agnes var klart på förhand, men de hade väntat henne först om tio dagar, den 21 november. Men nyblivna föräldrarna Tobias Nilsson och Maria Zakrisson kom till slutspurt fortare än väntat.
- Mamma Maria fick värkar halv sex i morse, och fem timmar senare var Agnes här. Vi hade en väldig tur, säger pappa Tobias, som därmed får fira sin första fars dag redan på söndag.

"Alla mår bra"

Agnes verkar ha en förkärlek för enkla tal: Hon är exakt 50 cm lång och väger på grammet 4000 gram.
-Allt har gått bra och vi alla mår bra, säger Tobias.
Agnes är parets första barn. Nu vilar den nyblivna familjen ut på BB.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag