GLAD IGEN. För första gången på mycket länge var Agnetha Fältskog ute i krogvimlet. Hon verkade trivas i vännernas sällskap på kändiskrogen Club Plaza i Stockholm i natt.
GLAD IGEN. För första gången på mycket länge var Agnetha Fältskog ute i krogvimlet. Hon verkade trivas i vännernas sällskap på kändiskrogen Club Plaza i Stockholm i natt.

Abba-Agnetha festade med ny man i natt

Publicerad
Uppdaterad
Här festar Agnetha Fältskog i natt.
Abba-stjärnan dansar tätt intill en okänd man långt in på småtimmarna.
På kändiskrogen Club Plaza i Stockholm bryter den skygga världsstjärnan sin isolering.
Agnetha Fältskog dansade tätt intill med sin vän på det fullsatta dansgolvet.
Den vanligtvis folkskygga Agnetha Fältskog trivdes i vimlet. Stjärnan visade öppet sina varma känslor för sin nye vän, en okänd man i övre medelåldern. De två dansade nära varandra och pussades inför gästerna på den fullsatta innekrogen. Paret stannade på dansgolvet under fler låtar innan de gick till sina vänner vid vip-bordet. Samma plats som prinsessan Madeleine festade på för drygt en vecka sedan.

Satt nära

Agnetha och hennes nye vän satte sig nära bredvid varandra. Stjärnan höll länge i hans hand. Abba-stjärnan verkade aldrig vilja att den vilda festen med vännerna skulle ta slut. Gästerna på Club Plaza, gamla Alexandras lokaler i centrala Stockholm, fick uppleva en ren sensation. Agnetha Fältskog har länge hållit sig undan i sitt hus på Ekerö. Hon lever ensam, går sällan ut på stan och har alltid vakt med sig. På premiären av "Mamma Mia" i februari, som skulle bli Abba-vännernas återförening, lyckades Björn, Benny och Annifrid inte ens prata med henne. Agnetha gömde sig med sin vakt bredvid scenen, kom inte in förrän ljuset släckts och lyfte händerna för att skydda sitt ansikte. Så fort ridån föll flydde hon till en väntande limousine.

Utsatt för kärleksterror

Orsaken heter främst Gert van der Graaf som Agneta hade ett förhållande med. År 2000 dömdes holländaren till utvisning och besöksförbud efter att ha utsatt sin idol för tragisk kärleksterror. - Jag har varit frihetsberövad i över ett år. Han har bevakat mig överallt, stått och väntat på min uppfartsväg, rotat i min brevlåda, har Agnetha Fältskog beskrivit tiden. Efter det har hon varit livrädd för att visa sig ute. Tills i natt. Hon avslutade natten med att dansa tätt ihop till den romantiska balladen "I will always love you", med Whitney Houston. Sällskapet lämnade klubben bland de sista av gästerna strax efter klockan tre i morse.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag