84-åring gillade inte huset han köpt – dödade mäklaren

Senaste nyheterna med Expressen TV
Mäklaren Søren Arn-Oelschlegel blev mördad.
Foto: Facebook
Mäklaren Søren Arn-Oelschlegel blev mördad.
Foto: Facebook

Den 84-årige mannen köpte huset utan att ha besökt det.

När han inte tyckte att huset såg ut som det gjorde på fotografierna mördade han mäklaren, skriver People.

Albert A. Baglione, 84, köpte den 5 oktober ett hus i Portsmouth, Virginia. Han betalade motsvarande 1,4 miljoner kronor för den 70 kvadratmeter stora egendomen.

”Gratulationer till min köpare! Jag är så glad att jag lyckades hitta ett hem som passade hans behov”, skrev mäklaren Søren Arn-Oelschlegel, 41, efter försäljningen.

Men när Baglione anlände till huset var han inte alls nöjd med vad han såg.

– Han köpte huset utan att ha varit här, flyttade in i torsdags och ringde mäklaren dagen därpå för att häva köpet av huset, säger en granne till News 3.

Baglione sade till grannen att huset ”inte såg ut som det gjorde på fotografierna”. Søren Arn-Oelschlegel begav sig därför till huset för att diskutera saken med Baglione den 8 oktober. 

”Sade till poliserna att han hade dödat sin mäklare”

Polisen begav sig till huset efter att ha fått in larmsamtal om skottlossning.

”Herr Baglione hade ett vapen i handen när han sade till poliserna att han hade dödat sin mäklare.  Efter att ha sagt detta stängde han dörren och poliserna hörde ett skott”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

När poliserna tog sig in i bostaden hittade de Baglione död. Man fann också Søren Arn-Oelschlegel ihjälskjuten i huset.

– Han hade alltid tonvis med energi. Han log och skrattade hela tiden och ville alltid ha roligt, säger Arn-Oelschlegels kollega Rudy Almanzor.

Här är torsdagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.