Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

56-åriga mamman: Jag är gravid med min sons barn

Jeff och Nancy Hauck.
Foto: COURTESY NANCY HAUCK / SWNS / SWNS / TT / SOUTH WEST NEWS SERVICE TT NYHETSBYRÅN

Snart blir Nancy Hauck farmor igen.

Men den här gången kommer 56-åringen att föda sitt eget barnbarn – som surrogat åt sonens familj.

– Jag är väldigt rörd över att hon erbjöd sig, säger hennes son Jeff till SWNS.

Nancy Hauck, 56, och hennes make Jason, 59, bor i Utah, USA. 

Deras son Jeff, 32, och hans fru Cambria, 30, har fyra barn och hoppades få fler.

Men komplikationer efter födseln av parets tvillingar i september förra året resulterade i att Cambria tvingades operera bort livmodern.

Då bestämde sig Nancy för att gripa in och erbjuda sig att agera som surrogat åt sonens familj.

– För några månader sedan fick jag plötsligt känslan att jag borde erbjuda mig att göra det. När jag sade det till min son blev han så chockad att han började gråta. Jag hade inte ens berättat det för min make vid det tillfället, men han var väldigt stöttande, säger Nancy enligt People.

Sonen: ”Det går inte att återgälda något som det här”

Sonen Jeff var orolig över om det hela överhuvudtaget skulle vara genomförbart med tanke på Nancys ålder, men allt verkar ha gått bra.

– Jag är väldigt tacksam över att ha en så osjälvisk och kärleksfull mamma som är villig att göra den här sortens uppoffring för min familj, säger Jeff om sin mamma och fortsätter:

– Det går inte att återgälda något som det här. Allt jag kan göra är att följa mina föräldrars exempel och försöka ge samma kärlek och tillgivenhet till min familj och andra.

Den 5 november väntas Jeffs och Cambrias femte barn, en dotter, bli född av farmor Nancy.

– Hon offrar så mycket för vår skull och vi är så tacksamma. Hon har varit helt fantastisk och är uppfylld av ljus och grace. De säger att gravida kvinnor får en lyster, men Nancy är rena rama fyren, säger Cambria om sin svärmor.

Gynning svalde sin egen spya – dolde graviditeten

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.