Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

45-årig man död efter drunkningsolycka

Under lördagskvällen larmades räddningstjänst till en badplats utanför Eskilstuna där en livlös man i 45-årsåldern hittats.

Mannen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus men hans liv gick inte att rädda – på söndagsmorgonen bekräftades han död.

Under lördagskvällen skedde en drunkningsolycka vid en badplats utanför Eskilstuna. Då en man i 45-årsåldern hamnat i vattnet.

– Han ska ha hoppat i vattnet i samband med en fest, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen.

Mannen i 45-årsåldern hittades livlös i vattnet vid en badplats utanför Eskilstuna under lördagskvällen, strax före halv åtta. 

Räddningstjänst larmades till platsen vid halv åttatiden och personen som funnit den livlöse mannen påbörjade livräddande åtgärder.

45-åringen fördes sedan i illfart till Nya Karolinska sjukhuset i Solna med ambulanshelikopter men hans liv gick inte att rädda. På söndagsmorgonen bekräftades mannen avliden och anhöriga är underrättade.

Polisen misstänker inget brott.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.