Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

37-åringen sköts till döds med 14 skott

Den 37-årige mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.
Foto: Marco Blomberg/Workoutpix.com
Mannen ska ha hittats intill en bil i Flemingsberg i Huddinge.
Foto: Marco Blomberg/Workoutpix.com

Den 37-årige mannen låg på marken intill en bil när polisen anlände.

Innan dess hade han blivit skjuten med 14 skott - åtta kulor i bröstet och sex i ryggen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

På söndagskvällen har polisen ännu inte gjort några gripanden.

Det var klockan 21.03 på lördagskvällen som polisen larmades till en adress i Flemingsberg efter larm om en eventuell skottlossning.

När man kom fram till platsen fann man en 37-årig man på marken intill en bil. Mannen var skottskadad och fördes i ilfart till sjukhus.

Kort därefter ändrade polisen rubriceringen från försök till mord till fullbordat mord när det stod klart att hans liv inte hade gått att rädda.

Under lördagskvällen satte polisen upp stora avspärrningar i området. Man genomförde en teknisk undersökning och hörde vittnen på platsen.

– Tekniker har varit på brottsplatsen och utredningspersonal har vridit och vänt på de bitar som finns, säger Richard Tengnér, stationsbefäl vid polisen i Flemingsberg, och fortsätter:

Uppgifter: Sköts med 14 skott

– Det finns många personer som har hörts och jag har inga bra uppgifter om vilka som har sett det direkta händelseförloppet.

Ett dygn efter mordet, på söndagskvällen, meddelar polisen att man ännu inte har någon gripen eller någon misstänkt.

Den döde 37-åringen är skriven på en adress i nära anslutning till platsen där han hittades skadad. Han har tidigare dömts för bland annat narkotikabrott, misshandel och våld mot tjänsteman och avtjänat kortare fängelsestraff.

Mannen ska ha skjutits med sammanlagt 14 skott. Åtta av skotten ska ha träffat i bröstet och ytterligare sex i ryggen, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Enligt tidningen hamnade mannen i ett krogbråk på fredagen, som skulle kunna utgöra ett möjligt motiv till dödsskjutningen. I samband med bråket ska hot ha uttalats mot mannen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.