Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

36-åriga modellen: ”Jag är för snygg för att dejta”

Nu svarar 36-åringen på hånen efter sin tv-intervju. Foto: instagram.com/miss_jenna_thompson

Bikinimodellen Jenna Thompson hånas efter en intervju i brittisk morgon-tv.

Under intervjun hävdade hon att ”hon är för snygg för att hitta kärleken”.

– Jag visste att det skulle vara kontroversiellt, säger hon till tidningen Daily Mail.

Nu svarar modellen på hånen.

För snygg för att hitta kärleken.

Det hävdade den brittiska bikinimodellen och tv-profilen Jenna Thompson, 36, när hon gästade morgonprogrammet ”This morning” under måndagen, skriver Daily Mail.

– Jag verkar bara attrahera en typ av män som bara är ute efter en enda sak. Folk som tänker att de ska testa och bara vill ha ett ragg. Ingen letar efter något seriöst, förklarade bikinimodellen, enligt Daily Mail, och konstaterade att hon verkar vara ”för snygg för att kunna hitta kärlek”.

https://www.instagram.com/p/BxZpG7CAy8_/

En av programledarna frågade då om det stämmer att Jenna Thompsons vänner har försökt att få henne att ”tona ner sin image”.

– Men grejen är ju att ändrar du på dig själv kommer du aldrig att vara lycklig, eller hur? Hur länge kan du bära på en mask utan att den ramlar av? Du kommer inte att vara äkta gentemot personen du deltar, förklarade Jenna Thompson, och fortsatte:

– Varför ska jag förändra hur jag ser ut bara för att passa in i en annan kategori av personer som jag letar efter? Kanske jag bara inte har träffat på den typen av person än.

https://www.instagram.com/p/BwSm8fPA0DN/https://www.instagram.com/p/BwyaxkGgQXK/

”Uppblåst ego”

Efter programmet hånades Jenna Thompson i sociala medier.

”Kom över dig själv, för fan. När blev vi människor som självupptagna?” skriver en person på Twitter.

”Så Fröken Fejk tycker att hon är för snygg för att hitta en dejt? Det låter som att någon har ett uppblåst ego”, skrev en annan.

Jenna Thompson säger att hon var beredd på reaktioner.

– Det är ingenting som kommer att förstöra min dag. Jag kommer att säga vad jag tänker. Jag tänker inte sluta mig bara för at människor inte gillar hur jag pratar om saker, säger hon till tidningen Daily Mail och fortsätter:

– Jag visste att det skulle vara kontroversiellt. Jag var mentalt förberedd på att det skulle slå tillbaka, men jag läser inte allt och blir inte upprörd av någonting. Jag är ganska tjockhudad och har mörk humor.

https://www.instagram.com/p/BxZpCjjASpf/

Berättar om problemen

I samband med tv-intervjun berättade Jenna Thompson att hon fortsätter jakten på kärlek.

– Jag tänker inte ge upp kärleken, jag behöver fortsätta leta. Men jag tror att jag har letat på fel ställen. Jag är ganska kräsen men varför ska jag inte vara det? Jag tänkte inte bara nöja mig. Jag måste vara kräsen. Jag måste hitta rätt person, förklarade hon.

Enligt Jenna Thompson verkar hennes preferenser gällande män – ”mycket tatuerade män, som ser bra ut, går på gym och tar hand om sig själva”, som hon själv beskriver det – komma med vissa problem gällande deras personlighet.

– Det kanske handlar om vad för typ jag letar efter. Jag har en särskild typ. Jag har en särskild typ utseendemässigt och det verkar komma med vissa problem.