Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

30-åriga influencern Robin Fröström död

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV.
30-åriga modeprofilen Robin Fröström har avlidit 30 år gammal.
Han blev känd som en av Sveriges tidiga modebloggare under namnet ”Stilrobin”.
Foto: Instagram

30-åriga modeprofilen Robin Fröström har hastigt avlidit efter en hjärnoperation. 

Han blev känd som en av Sveriges tidiga modebloggare under namnet ”Stilrobin”.

”Vi och resten av världen har förlorat en fantastisk person, varm, begåvad, rolig, vacker och så älskad.”, skriver familjen i ett uttalande. 

I ett inlägg på Instagram meddelar familjen att Uppsalabon Robin Fröström genomgick en hjärnoperation förra veckan.

Men operationen ledde till oväntade komplikationer och hans liv gick inte att rädda, någonting SVT Nyheter Uppsala var först med att uppmärksamma.

”Vi och resten av världen har förlorat en fantastisk person, varm, begåvad, rolig, vacker och så älskad. Han har åstadkommit många bra saker i livet, jobbade alltid hårt för att nå sina mål och fullfölja sina drömmar, men det var så mycket mer han planerade för sitt liv och sin framtid”, skriver familjen i inlägget som lades ut under torsdagen tillsammans med en bild på Robin. 

Blev känd som ”Stilrobin”

Robin Fröström blev känd under 2000-talet genom sin blogg där han skrev om sitt liv och mode. På senare år drev han Instagramkontot @robinsebastians, som har över 230 000 följare. 

De senaste åren arbetade Robin Fröström som designer och drev smyckesmärket ”Love for c/o”. Smycken som bland annat burits av Robin Bengtsson under Melodifestivalen 2020. 

Efter det tragiska beskedet har flera andra influencers uttryckt sin sorg och stöd till familjen. Bland annat Andreas Wijk, Cimon Lundberg, Angelica Blick och Viktor Frisk som kommenterat instagraminlägget med hjärtan. 

Expressen har varit i kontakt med familjen som godkänt att vi publicerar delar av Instagraminlägget. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.