Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

29-åringens insikt – efter hon fött sitt åttonde barn

Familjen har 31 000 följare på Instagram.
Paret fick sin första son när Yalancia Palmer var 17 år gammal.
Foto: instagram.com/that_rosario_life
Foto: instagram.com/that_rosario_life

Yalancia Palmer är bara 29 år gammal men har redan hunnit föda åtta barn.

Men för den här familjen är det inte antalet barn som sticker ut allra mest.

Det amerikanska paret Yalancia Palmer och Michael Rosario har 31 000 följare på Instagram som följer deras intensiva familjeliv. För visst är det intensivt. Yalancia Palmer har nämligen hunnit föda åtta barn – trots sin blyga ålder på 29 år.

Yalancia Palmer födde sitt första barn, sonen Jamel, 12, när hon själv var 17 år gammal.

”Jag får alltid höra att jag ser för ung ut för att kunna ha en så stor familj”, skriver hon på Instagram.

I ytterligare inlägg skriver Yalancia Palmer att en vanlig fråga är om samtliga barn verkligen har samma pappa, något som hon är trött på att få höra om.

Samtliga barn är pojkar

Paret har, utöver Instagram, även gemensamma konton på Youtube och Tiktok där de uppdaterar omvärlden om sin speciella familj.

Till saken hör nämligen att parets samtliga barn är pojkar.

Senast i raden är yngsta brodern Khaza som föddes i maj i år.

https://www.instagram.com/p/CUY4vRqsnSr/?hidecaption=true

”När din hustru tror att hon ska föda en flicka en dag”, skrev Michael Rosario skämtsamt på Tiktok i samband med födseln i maj, och tillade:

”Ja vi fick vår åttonde son för två veckor sedan”.

Videoklippet fick stor spridning – med över 7 miljoner visningar - och paret intervjuades av amerikanska medier.

Familjen samlad vid biljardbordet.

Dramatisk födsel

Paret har hoppats på att få en dotter – och Yalancia Palmers mamma har tjatat om att hon vill ha åtminstone en flicka som barnbarn – men hittills har det alltså inte blivit så.

Födseln i maj ägde rum hemma och var oförglömlig, skriver Yalancia Palmer på Instagram. 

”Jag har fortfarande inte landat efter det och det har gått fem månader. Den veckan som jag gick över kändes som en evighet. Galet hur en graviditet känns som en evighet men sedan växer de så fort”, skriver Yalancia Palmer på Instagram.

29-åringen skriver vidare att hon vid tidigare graviditeter alltid har drabbats av allvarligt graviditetsillamående, också kallat hyperemesis gravidarum. Men inte den här gången.

”Jag var välsignad att inte få det den här gången och jag blev välsignad med en snabb förlossning”, skriver Yalancia Palmer på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CTWS528AXl1/?hidecaption=true

Mammans insikt

I ett annat inlägg skriver Yalancia Palmer att familjelivet där hemma emellanåt är kaotiskt och ibland kan kännas tungt.

Men 29-åringen försöker också njuta av det.

”När vi är inne i föräldraskapet som allra mest känns det som så mycket. Det känns väldigt tungt och som att det kommer vara så här för alltid. Vi känner oss ansvariga för varje beteende, hur barnen blir, alla beslut som tas. Så vi stressar och är besatta av varje liten detalj”, skriver Yalancia Palmer om föräldraskapet, och fortsätter:

”Men det visar sig att det inte alls alltid kommer att vara på det här viset. Det kommer inte alltid vara så ansträngande. Och vårt stressande kommer att ha väldigt liten betydelse för hur saker blir. En dag kommer våra barn att vara vuxna. De kommer att lämna oss, ha sina egna familjer och vi kommer att se tillbaka på dessa dagar…dagarna då vi kände för att ge upp, och inse att det var det HÄR som var ’det’. Det här var det bästa. De bästa dagarna i våra liv”.

https://www.instagram.com/p/CUJc8OpMnbR/?hidecaption=true

Barnskaran i dag består av Jamel, 12, Michael Jr., 9, Angelo, 7, Gimani, 5, Armani Chulo, 3, Sincre, 1, samt nyfödde Khaza, som bara är fem månader gammal.

2015, två veckor innan beräknad förlossning, förlorade paret sin dödfödde son Armani Prince som de numera kallar sitt ”änglabarn”.

På Instagram har de tidigare berättat att de siktar på att utöka familjen – och vill ha minst tio barn.

”Vi kommer att saka de här dagarna när de är borta, hur tufft det än är nu. Vi kommer att önska att de inte hade passerat så fort. När vi ser tillbaka och minns alla tårar, alla utbrott eller kampen vid middagsbordet… nej, vi kommer att minnas skratten, äventyren, det roliga, deras kramar och pussar, och lyckan”, skriver Yalancia Palmer på Instagram.Rebecca blev gravid – under pågående graviditet:

Ovanliga ”super-tvillingarna” är fjortonde fallet någonsin.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.