Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

23-åringen misshandlade sin tjej till döds – beställde Uber till sjukhuset

Här är några av dagens största utrikesnyheter.
Sabrina Harooni misshandlades till döds av sin pojkvän.Foto: Skärmdump/Facebook / Skärmdump/Facebook
Sabrina Harooni.Foto: Skärmdump/Facebook / Skärmdump/Facebook

Nicholas Forman, 23, misshandlade sin flickvän Sabrina Harooni, 22, svårt. Sedan beställde han en Uber som körde paret till sjukhuset.

Väl på sjukhuset avled Sabrina Harooni av sina skador och pojkvännen sitter nu åtalad misstänkt för mord, skriver Philadelphia Inquirer.

Paret Nicholas Forman, 23, och Sabrina Harooni, 22, hade varit på en bar i den amerikanska delstaten Pennsylvania och kollat på Super bowl. När det var dags att ta sig hem beställde paret en Uber.

I taxin ska Sabrina Harooni ha nämnt att hon fått ett sms från ett ex till henne – något som fick Nicholas Forman att ilskna.

Nicholas Forman ska då ha skällt ut Sabrina Harooni och skrikit på henne att ge honom telefonen, skriver Philadelphia Inquirer.

När paret väl hoppade ut ur Ubern stannade föraren kvar och lyssnade på parets bråk. När han inte längre kunde höra dem åkte han vidare.

Ljög för sjukhuset

Dagen efter beställde Nicholas Forman ytterligare en Uber till sig själv och sin flickvän och bad chauffören köra dem till sjukhuset då Sabrina Harooni hade misshandlats svårt.

Nicholas Forman uppgav för såväl chauffören som sjuksköterskorna att Sabrina Harooni hade attackerats av en grupp andra tjejer, skriver Philadelphia Inquirer.

Det skulle senare visa sig vara en lögn.

Läkare på sjukhuset som undersökte Sabrina Harooni menar att hon var ”iskall” när hon kom till sjukhuset. På hennes kropp fanns tecken på att hon utsatts för kraftigt våld mot bland annat huvudet.

Harooni ska även ha haft blåmärken på halsen och torkad blod på näsan. Forman ska ha sagt att flickvännen hade varit i det skicket ”ett tag”.

I en video som polisen tagit del av syns Sabrina Harooni ligga livlös på en gräsmatta.

– Det här är vad otrogna lögnare förtjänar. Hör du mig?, säger Nicholas Forman i videon enligt Philadelphia Inquirer.

På torsdagen greps Nicholas Forman och åtalades sedan misstänkt för att ha misshandlat Sabrina Harooni till döds.

Nio familjemedlemmar brutalt mördade: ”Som en dröm”

Christina Langford Johnson lyckades rädda sitt sju månader gamla barn genom att kasta ner det på golvet i bilen – men blev själv dödad i attacken i Mexiko.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.