Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

20-åringen sköts till döds under Tiktok-inspelningen

Det var inte första gången som Areline Martínez spelade in videoklipp av den här typen.
Foto: Instagram
Hon lämnar en ettårig dotter bakom sig.
Foto: Instagram

Areline Martínez, 20, skulle filma en fejkad kidnappning att publicera på sitt Tiktok-konto – men det hela slutade i tragedi.

Under inspelning i norra Mexiko råkade en av personerna, en av de som spelade kidnappare, skjuta Areline Martínez i huvudet, rapporterar Sipse

Just nu cirkulerar en video i sociala medier som visar stunden innan Areline Martínez sköts till döds. I videon ses 20-åringen låtsas bryta sig loss från sina kidnappare. Enligt polisen närvarade drygt tio personer för att hjälpa till med inspelningen och man ska alltså ha använt en riktig, laddad pistol som rekvisita. 

Areline Martínez hittades av polisen vid tiotiden i fredags, då med händer och fötter bakbundna, enligt Sipse. Två män uppges ha flytt från platsen efter skjutningen och eftersöks just nu av polisen.

Efter dödsskjutningen har Areline Martínez Facebooksida fyllts med meddelanden från vänner, bekanta och följare.

I sitt sista inlägg på Instagram, dagen innan sin död, skrev Areline Martínez, som lämnar en månad gammal dotter efter sig:

”Tiden stannar inte, och det gör inte jag heller”.

https://www.instagram.com/p/CF1DlRDM2FG/
Unga luras att se självmordsklipp på TikTok

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.