Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

19-åringens sista ord innan knivattacken under sexet

Elva och ett halvt års fängelse blev straffet för den omtalade knivattacken.
Foto: Facebook
Zoe Adams i skolan.
Foto: Facebook

"Vill du verkligen ha mig?" frågade hon sin pojkvän mitt under sexakten.

Bara sekunder efter att han svarat knivhögg 19-åriga Zoe Adams honom i bröstkorgen.

Nu döms hon till ett långt fängelsestraff.

19-åriga småbarnsmamman Zoe Adams från Wigton i Storbritannien har dömts till fängelse i elva och ett halvt år.

Det efter att hon, sminkad som en clown, knivhuggit sin pojkvän medan de hade sex.

Tidningen Mirror skriver att paret hade ”kinkysex” när 19-åringen bad sin pojkvän, 18-årige Kieran Bewick, om att få placera en kudde över hans ansikte ”för att göra det ännu mer kinky”.

Dessförinnan ska hon ha frågat om det är okej att hon binder fast honom, vilket han sa nej till.

Men därefter ska Zoe Adams ha trätt på sin pojkvän en kondom, satt sig ovanpå och knivhuggit honom i bröstkorgen, armarna och innerlåren.

– Hon frågade: ”Älskar du verkligen mig?” Jag sa ”ja, vad är det för fråga?” Då sa hon: ”Vill du verkligen ha mig?” och jag svarade ”ja”. Sedan knivhögg hon mig, har pojkvännen berättat under rättegången, enligt Mirror.

– Jag kände inte smärtan från knivhuggen men jag kände att det blödde. Det var det som fick mig att inse vad som pågick. Jag kände hur min lunga sprack och det sprutade blod, fortsatte pojkvännen.

Zoe Adams
Foto: Polisens bild

Tittade på dödsvideos

Efteråt har Zoe Adams erkänt att hon medvetet ville åsamka pojkvännen svåra kroppsskador men hon har också bett om ursäkt och, enligt domaren, visat "viss ånger".

– Jag är ärrad för resten av mitt liv, både fysiskt och psykiskt, säger pojkvännen Kieran Bewick, enligt tidningen Mirror.

Under rättegången har det framkommit att Zoe Adams visat stort intresse för ”ruskiga mördarvideos”, skriver Mirror.

– Jag har ett meddelande från Zoe den 9 juni om att hennes sexuella fantasi är att binda en man och offra hans liv, har pojkvännen sagt i ett förhör med polisen.

Under rättegången har även 14 bilder, av totalt 18 000 bilder på Zoe Adams telefon, visats upp.

En bild visade en kvinna med blod över hela kroppen, samt texten: ”Mord är som en påse chips. Du kan inte sluta efter bara en”.

Texten på en annan bild löd:

”Mitt nästa förhållande kommer antingen att vara mitt nästa förhållande eller mitt nästa mord”.


19-åriga Zoe Adams säger att hon inte har något intresse av sexuell sadism, medan domaren hävdar motsatsen.
Foto: Facebook
Zoe Adams med sin dotter.
Foto: Facebook

”Grymt och sadistiskt”

Trots att Zoe Adams har erkänt knivhuggen förnekar hon att det gick till på det vis som hennes partner hävdar.

Hon menar att hon varken försökt binda fast eller lagt en kudde över pojkvännens ansikte, utan använt kniven ”i panik” efter att ha bett honom att inte kyssa henne, skriver Mirror.

– Jag kan inte fatta det riktigt, sett till att han ansåg att han var en av mina allra bästa vänner. Jag kan inte fatta att jag skadade honom, sa Zoe Adams under rättegången, enligt Mirror.

– Jag har haft problem med tanken på att någon som jag genuint har brytt mig om kunde göra något sådant här mot mig, förklarade pojkvännen, och fortsatte:

– Jag är övertygad om att hon planerade det. Det är så jag känner om det nu. Hon planerade det. Det var inget personligt, hon hade utan tvekan gjort det mot någon oavsett. Det råkade bara bli jag. Vilket konstigt nog gör det hela enklare att hantera för mig.

Domaren i målet kallar det hela ”grymt och sadistiskt”.

– Du ville medvetet skada din vän allvarligt under en sexakt. Du är en kvinna som tycks ha intresse i ett slags sadistiskt sex, förklarade domaren.

Innan hon meddelade straffet:

Elva och ett halvt års fängelse.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.