Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

19-årigt backlöfte valde Bälinge

Talangfulla backen Lisa Lantz, 19 år, går till Bälinge fotboll. Lisa var som högerback en av Sundsvalls bästa spelare den gångna säsongen.
- Hon är en mycket lovande spelare. Stor och stark, säger Bälinges tränare Zaine Söderlund.

FAKTA

Hej! Du har kommit till en av de tio nya lokala sajterna på expressen.
se.
Här rapporterar vi om senaste nytt i staden och blandar det med spännande bloggar, lokal radio och en rad spännande mobila tjänster.
Här till vänster kan du välja den stad som bäst passar dig.
Har du ris eller ros? Är det något som saknas eller kunde göras bättre? Mejla oss på lokalt@expressen.
se

19-åriga Lisa Lantz har de två senaste säsongerna spelat i Sundsvalls DFF i Norrettan, men tar nu steget upp till allsvenskan. - Det är en stor lättnad att äntligen ha bestämt sig. Det ska bli skitkul att få komma till en allsvensk klubb som Bälinge. Ett riktigt äventyr, kommenterar Lisa Lantz själv spelövergången på Bälinges hemsida. Och tränaren Zaine Söderlund är nöjd. - Jag brukar säga att hon är en oslipad diamant. En mycket lovande spelare som har alla förutsättningar för allsvenskt spel. Hon har en fysisk spelstil och säker blick, säger han.

Hade fler anbud

Lisa Lantz moderklubb är Delsbo IF. I Sundsvall var hon högerback, och en av de skickligaste spelarna den gångna säsongen. Hon har haft anbud från flera klubbar, men valde alltså till slut Uppsala och Bälinge. - Det är en lagom stor stad och en bra storlek på klubben. Vi är jätteglada att hon har valt oss, säger Zaine Söderlund.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.