Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

15 miljoner har sett Rex framfart utan framtassar

Senaste nyheterna med Expressen TV
Rex tar sig ner för trappan utan framtassar.
Foto: TikTok

Katten Rex förlorade båda framtassarna.

Men skam den som ger sig – Rex tar sig ner för trapporna på sitt eget lilla sätt i ett TikTok-klipp som setts över 15 miljoner gånger, skriver Newsweek.

När Rex var en kattunge och bodde på en bondgård råkade han ramla han ner i en vattenskål en kall dag. Det slutade med att den genomblöte Rex förfrös båda framtassarna. De kunde inte räddas och behövde amputeras av veterinären.

Men Rex anpassade sig snabbt till ett liv utan framtassar. Rex matte (eller husse, det framgår inte av användarprofilen) lägger regelbundet upp klipp på Tik Tok som visar hur katten tar sig fram. Ett TikTok-klipp som nyligen lades upp har setts över 15 miljoner gånger.

Rex tar sig ner för trappan utan framtassar.
Foto: TikTok

”Kom igen, lilla rockstjärna”

Det korta TikTok-klippet inleds med att Rex står högt upp på en trappa intill textraden ”När din katt förlorar framtassarna men lär sig att klara sig ändå”. Medan låten ”Pope Is a Rockstar” med Sales spelas manövrerar sig Rex sakta men säkert nerför trappan med rumpan före. ”Kom igen, lilla rockstjärna”, lyder den avslutande textraden i TikTok-klippet.

”Alla mina katter är små rockstjärnor”, skriver TikTok-användaren intill klippet som har fått över 30 000 kommentarer och gillats nästan tre miljoner gånger.

Du kan se TikTok-klippet här

Kungen ser en katt – avbryter intervjun

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.