137 kan ha dödats efter ny räd i Syrien

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Rapporter om 137 döda - samtidigt som mat och medicinsk utrustning håller på att ta slut

De blodiga striderna i syriska Homs fortsatte på torsdagen.

Syriens president Bashar al-Assad fortsatte för femte dagen i rad den blodiga kampen mot oppositionen i Homs på torsdagen.

Enligt oppositionsgruppen Local Coordination Committees ligger torsdagens dödstal så högt som på 110 personer, varav tio barn.

En annan oppositionsgrupp uppger för CNN att minst 137 civila har dödats i striderna.

Uppgifter som dock inte kan bekräftas, enligt Reuters, eftersom utländska journalister har begränsad insyn i vad som händer i landet.

Samtidigt så håller oppositionens tillgång till mat och medicinsk utrustning i staden på att ta slut, vilket leder till ökad oro hos Homsbefolkningen, enligt Reuters.

"Hjälp oss stoppa bomber"

– Jag ber FN och de internationella rättsorganisationerna om omedelbar hjälp att stoppa bombningarna, säger en upprörd syrisk läkare på Youtube.

USA utreder just nu möjligheterna att öka tillförseln av mat och medicinsk utrustning i området.

Samtidigt så håller FN och Arabförbundet på att komma överens om en gemensam lösning gällande fredsobservationen i området.

Men Ryssland fortsätter att liera sig med den syriska regimen.

– Det här är inte en revolutionär situation - tro mig, säger ryska utrikespolitiske talespersonen Alexander Lukasjevitj enligt Reuters.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.