Expressen avslöjar i söndagens tidning att Socialdemokraterna vill driva bostadsfrågan hårt under åren fram till valet 2014. Foto: Cornelia Nordström
Expressen avslöjar i söndagens tidning att Socialdemokraterna vill driva bostadsfrågan hårt under åren fram till valet 2014.  Foto: Cornelia Nordström

13.00: Dags för Juholts sommartal

Publicerad
Uppdaterad
Fredrik Reinfeldt gick till attack mot Håkan Juholt i sitt sommartal i går lördag.
I dag är det dags för S-ledaren som talar i närheten av sitt hem i Västertorp i Stockholm
Expressen.se kommer att sända talet.
Expressen avslöjar i söndagens tidning att Socialdemokraterna vill driva bostadsfrågan hårt under åren fram till valet 2014. I dagens tal i Västertorp i södra Stockholm kommer bokampanjen att inledas med att Håkan Juholt lovar en satsning på hyresrätter, uppger en källa för Expressens reporter Niklas Svensson.
Juholt börjar tala klockan 13.00 och du kan framträdandet på Expressen.se. Expressens buss kommer också att finnas på plats i Västertorp.

Attackerad av Reinfeldt

S-ledaren lär också gå till attack mot Fredrik Reinfeldt. Statsministern gick hårt åt Juholt i sitt sommartal i går lördag; Reinfeldt anklagade bland annat Juholt för att lova allt åt alla, utan att kunna leverera.
Håkan Juholt i sin tur lär kritisera den halvering av restaurangmomsen som Moderaterna vill föra in i höstbudgeten som presenteras i september. Håkan Juholt har tidigare kritiserat förslaget och talat raljerande om att regeringen vill sänka priset på toast Skagen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Expressens app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag