13-åring misstänks för mord på 5-åring

Femårige Logan Williamson försvann från sitt hem i Bridgend, Wales, på lördagen. Nu är tre personer anhållna misstänkta för mord – däribland en 13-årig pojke.
Polisens tekniker arbetar i närheten av platsen där femåringen hittades.
Foto: BEN BIRCHALL/AP/TT
Folk lämnar blommor och mjukisdjur på en minnesplats.
Foto: BEN EVANS/HUW EVANS/SHUTTERSTOCK
Polisen genomför en husrannsakan.
Foto: BEN EVANS/HUW EVANS/SHUTTERSTOCK

Femårige Logan Williamson försvann från sitt hem i Bridgend, Wales, på lördagen. 

Nu är tre personer anhållna misstänkta för mord – däribland en 13-årig pojke.

– Vi försöker hålla ett öppet sinne och jobbar intensivt med att utreda omständigheterna kring dödsfallet för att ge familjen de svar de behöver, säger Geraint White, som leder polisens utredning, till The Sun.

Det var på lördagseftermiddagen som femårige Logan Williamson försvann från sitt hem i Bridgend, i södra Wales. Förfärade grannar ska enligt The Sun hört rop från hans hem att bakdörren stod öppen.

Enligt tidningens uppgifter ska familjen varit isolerade i två veckor efter covidsjukdom.

Polisens kriminaltekniker kallades till platsen och gick skallgång ned till floden Ogmore knappt femhundra meter från pojkens hem. I vattnet fann polisen pojken Logan och han fördes i illfart till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

– Våra tankar går pojkens familj. Vi har löpande kontakt med dem och uppdaterar dem på vad som händer, säger Geraint White, som leder polisens utredning, till The Sun.

13-åringen misstänkt för mord

Under söndagen berättade polisen i Wales att de gripit tre personer. En man i 39-årsåldern, en 30-årig kvinna och en pojke i 13-årsåldern har anhållits misstänkta för mordet på femårige Logan.

– Vi försöker hålla ett öppet sinne och jobbar intensivt med att utreda omständigheterna kring dödsfallet för att ge familjen de svar de behöver, säger White.

– Det är en mycket omfattande och väldigt känslig utredning och ett fall som berört många, fortsätter han.

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.