Bretts kropp är täckt av tatueringar: ”Är ett beroende”

Brett Cross älskar sina tatueringar
Foto: Facebook
Han skulle gärna göra flera – men hans tatuerare och vän säger nej.
Foto: Facebook

Brett Cross är tatuerad över nästan hela sin kropp. 

Han har lagt ner över motsvarande 600 0000 kronor och 750 timmar – men ångrar inte en sekund. 

– Jag älskar det, säger han till Daily Mail Australia.

Tvåbarnspappan Brett Cross, 42, bor med sin familj i delstaten New South Wales, i sydöstra Australien. I dag har han bläck över nästan hela sin kropp. Men det började litet. 

Den första tatueringen Brett Cross, 42, satte på kroppen var en kärlekshandling i form av sin frus namn, Dorothy. En liten tatuering på ryggen som han gjorde när han var runt 25 år gammal. 

– Jag tänkte 'jag vill bara ha en tatuering' men när jag väl skaffade den ville jag ha en till och en till och sen blev det ett beroende, säger han till Daily Mail Australia. 

Brett Cross har tatuerat sig hos samma tatuerare i 18 år.
Foto: Facebook

Vill tatuera privata området

Nu är det bara en del av Bretts kropp som inte är prydd med bläck, en väldig känslig och privat del. Han vill även förse den delen med tatueringar – men det säger hans tatuerare nej till, i alla fall än så länge. 

– Vi är nära men kanske inte så nära, skojar Brett.

Tatueringen som gjorde ondast var den första. Sedan dess har smärtan inte varit några problem, menar han. På frågan om han ångrar någon av sina tatueringar svarar han tydligt: 

– Ingen, jag älskar dem.

Brett blir glad när folk tittar på hans färgglada kroppskonst.
Foto: Facebook

”Jag älskar det”

Några av tatueringarna är färgglada, andra svarta. Han har en anime-tatuering i pannan, stjärnor på näsan, blommor längst armarna, en kvinna över ryggen och en hel massa andra mer abstrakta mönster. Och han är inte orolig över att personer han träffar tänker på honom på ett visst sätt på grund av sitt annorlunda utseende. 

– Folk som ser mig tänker säkert illa om mig ibland, men när de pratar med mig blir det en helt annan sak. Då blir dem så här 'åh, han är så snäll', och ibland tror jag att jag får lite mer uppmärksamhet än jag förtjänar. 

– När folk stirrar på mig vet jag exakt vad det är de stirrar på och det är inga konstigheter. Jag älskar det, säger han till Daily Mail Australia. 

Brett skulle inte ha några problem med att även hans barn, som i dag är 7 månader respektive 12 år gamla, vill ha tatueringar i framtiden, när de har åldern inne. Men han har ett tydligt krav. 

– Jag vill inte att de ska tatuera någonting stötande , säger han. 

Det finns en del av kroppen kvar att tatuera.
Foto: Facebook

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.