Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Katrin Zytomierskas dilemma med skönhetsingreppen

Katrin Zytomierska på galapremiären av musikalen ”En värsting till Syster” på Chinateatern i Stockholm 2019.
Foto: Eero Hannukainen/TT / TT NYHETSBYRÅN
Nu säger Zytomierska att hon inte har ”planer på att åldras”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: Instagram / Instagram

Hon går en livslång kamp mot timglaset. 

I ”Nemo möter en vän” berättar Katrin Zytomierska, 45, om förebilderna, träningen och ingreppen – som kommer att komma till en punkt där hon måste välja. 

– Jag har inga planer på att åldras.

Det är en självsäker Zytomierska som möter Nemo Hedén i senaste avsnittet av hans podd.

– Jag går säkert hos den mest begåvade läkaren i Sverige. För det finns ingen som ser så jävla schyst ut i fejan som jag gör i min ålder, säger hon.

I september firade influencern och författaren sin 45-årsdag. Den blev uppmärksammad – inte bara för att kändisarna flockades, utan också för temat ”pimps & hoes” där Katrins och Bingo Rimérs söner syntes utklädda till prostituerade. Kritiken haglade från flera håll och paret bad om ursäkt.

Nu verkar Zytomierska ha skakat av sig turbulensen.

I ”Nemo möter en vän” berättar hon om sitt välmående och knepen bakom det.

”Då är du ändå 35 år!”

Mycket handlar om att lura tiden – när Nemo frågar om hennes tankar kring åldrande återkommer Katrin till liknande mantran:

– Jag har inget intresse av att se gammal ut, det intresserar mig inte, det är inte kul, det är inget roligt liv för mig.

När hon var på krogen nyligen kom ett gäng tjejer fram. De var imponerande av hennes utseende. En av dem utbrast: ”Alltså det är så sjukt, då är du ändå 35 år!”, enligt Zytomierska.

Förutom träning och kost vänder sig Katrin Zytomierska till skönhetsingrepp för att vårda sitt utseende. Hon föredrar ”duttande” – flera mindre åtgärder – framför att lägga sig under kniven för omfattande procedurer.

När Nemo frågar om det någon gång kan bli för mycket svarar hon:

– Jag tror att under en lång åldersperiod så kan man dutta sig fram till ett naturligt utseende där alla bara tycker att ”gud vad du är fräsch, gud vad du åldras bra”. Men sedan kommer man till en punkt där man måste välja, för huden klarar inte hur mycket som helst. Åldern tar över. Vill man se ”gjord”, eller opererad, ut, eller vill man ”se ut som sin ålder”?

Orden om Madonna: ”Porslinsdocka”

Hon är själv tio år bort från den gränsen, som enligt henne går vid 55. Då går det inte längre att se naturligt ung ut – det är ”gjord” eller ”åldrad”, tycker hon.

– Och där väljer ju jag opererad.

Katrin Zytomierska säger att flera kvinnor i hennes bekantskapskrets är ”svinsnygga från topp till tå” trots att de är flera år äldre. Hon nämner också Jennifer Lopez, 53, Jennifer Aniston, 53, och Madonna, 64, som förebilder.

Nemo undrar om Madonnas utseende i dag.

– Hon ser ut som 25, slät som en porslinsdocka, säger Katrin Zytomierska.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.