Zytomierska och Bingo flyttar ihop – nya lyxbeslutet utomlands

Katrin Zytomierska
Foto: /IBL / /IBL EERO HANNUKAINEN
Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.
Foto: SVEN LINDWALL

Det är fyra år sedan Katrin Zytomierska och Bingo Rimér separerade – men de har fortsatt jobba, semestra och umgås med sina barn ihop.

Nu har exparet lämnat Sverige tillsammans och flyttat ihop i ett hus i Thailand där de ska bo de kommande vintermånaderna.

”Att hålla ihop och kämpa för barnens skull är ingen utmaning. Det är så självklart”, skriver Bingo Rimér på Instagram.

Medieprofilerna Katrin Zytomierska, 41, och Bingo Rimér, 43, gick skilda vägar 2015 efter sex års relation. Tillsammans har de sönerna Ringo, 8, och Rambo, 5. Bingo Rimér har också dottern Nova, 15, sedan en tidigare relation.  

Katrin Zytomierska mötte kärleken i Alex Klingstedt som hon 2017 fick sonen Falke med. Men paret valde att separera mindre än ett år senare.

Trots händelserika år har Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs vänskapsrelation stått sig. De jobbar ihop med ”Relationspodden”, reser och semestrar, firar högtider, delar sommarboende och är med vid varandras släktträffar.Lämnar Sverige ihop

Nu har Rimér och Zytomierska tagit steget att lämna Sverige för Thailand. Exparet hyr gemensamt ett hus i Koh Lanta där de ska bo ihop över vintermånaderna.

”Vi har flyttat in i vårt hus. Och jag fattar inte hur vi någonsin ska kunna flytta härifrån”, skriver Zytomierska på Instagram.

Även Bingo Rimér visar upp bilder från det lyxiga huset med egen pool i sina sociala medier.

https://www.instagram.com/p/Bsc_bMJHf6E/

Barnen har börjat i svensk skola och förskola i Thailand, där de bland annat lär sig att prata thai.

”Ok, jag är lyrisk. Tänk vad våra barn får uppleva. Drömmen. Älskar allt med det här. Och då har vi knappt kommit på plats. Magi. Det är så bra allt samman”, skriver hon.

Pappan till Zytomierskas yngste son medverkar sällan i sociala medier, men nyligen berättade Bingo Rimér att även de står varandra nära.

”Vi pratade i fem timmar om allt. Om att vara pappa. Om Katrin. Om pojkarna. Om livspusslet och Thailand. Vi var båda rörande överens om att det inte alltid är så lätt att få ihop ekvationen och det förstår nog alla som separerat med barn. Men när man ser alla sina pojkar i familjen  leka så lyckliga i solnedgången på stranden i Koh Lanta då är det så värt ALLT. Att hålla ihop och kämpa för barnens skull är ingen utmaning. Det är så självklart.”

Expressen har sökt Katrin Zytomierska och Bingo Rimér.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.