Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zytomierska avslöjar enorma pengasuccén

Vem är Katrin Zytomierska?
Katrin Zytomierska skriver på Instagram om hur hon drar in fem månadslöner på bara en månad.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL BILDBYRÅ / IBL
”Om man ska räkna med genomsnittslönen i Sverige så drar jag ju in mer än fem”, säger till Expressen.
Katrin Zytomierska tillsammans med Bingo Rimér 2013.
Foto: SUVAD MRKONJIC

Det tycks gå bra för medieprofilen och entreprenören Katrin Zytomierska, 42.

I ett nytt Instagram-inlägg berättar hon om sin nuvarande pengasuccé och skriver att hon ”drar in fem månadslöner på en månad”.

– Om man ska räkna med genomsnittslönen i Sverige så drar jag ju in mer än fem, säger hon.

Entreprenören och medieprofilen Katrin Zytomierska inkomst kommer främst från hennes företag som producerar och säljer kolhydratssnåla livsmedelsprodukter.

–Jag tror att nyckeln för att tjäna mycket pengar är att först och främst göra något som man verkligen älskar. Jag har liksom svinroligt. Från att jag vaknar på morgonen till att jag går och lägger mig gör jag bara svinroliga saker.

I ett inlägg på Instagram uppmärksammar hon också den nuvarande pengasuccén.

”Asså wow mina dagar, jag fattar ju ändå hur jag lyckas dra in fem månadslöner på en månad istället för en jag är sinnesjukt produktiv”, skriver hon.

Katrin Zytomierska säger sig också ana receptet till sin egen framgång.

”Jag tror att jag är väldigt bra på att fokusera på precis det väsentliga och helt exkludera allt som stör typ sociala medier, medier, telefonsamtal, möten och sånt... att det är min hemlighet typ för så mycket som jag plöjer på en dag är fa an sjuk”, skriver hon vidare i sitt inlägg.

– Jag fokuserar mer på att ha fysiska möten med min familj, mina barn, mina vänner. När det kommer till jobb så är jag mer isolerad vid datorn, och saker och ting går väldigt fort, förklarar hon talar med Expressen.

”Kan bygga upp det igen”

Enligt Zytomierska upplever hon aldrig någon stress över det hektiska schemat.

– Det är av den enkla anledningen att jag kan inte blir uppstressad. På grund av att jag lever med inställningen att om allt går åt helvete, så gör det ingenting, för då kan jag bygga upp det igen. Eller bygga upp något annat.

I sin bild på Instagram fotocreddar hon också exmaken Bingo Rimér som har tagit bilden.

Paret gick skilda vägar 2015 och har två barn tillsammans. De har tidigare berättat om hur de båda fortsatt har en mycket bra relation med varandra. De har podcasten ”Relationspodden” ihop, de åker på semestrar och firar högtider ihop. Dessutom delar exmakarna ett sommarboende.

– Det finns ingen person som känner mig så bra som Katrin just nu. Hon har hundra procent insyn gällande barnen, aktiviteter och allt som ska göras, sa Bingo Rimér till Hänt tidigare i höstas.

https://www.instagram.com/p/B42x5ZDhiOR/

Mia Skäringers ilska mot Katrin Zytomierska

Mia Skäringers ilska mot Katrin Zytomierska.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.