Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zübeyde visade brösten på Spy Bar

Robinson-stjärnan Zübeyde Simsek blottade brösten på kändisfest. Inför chockade gäster inne på Spy Bar i Stockholm slet hon upp tröjan för fotograferna.

  Jag skäms inte för min kropp, säger hon.

På vägen ner till inspelningen av TV4-programmet "Fortet"  i Frankrike hävdade Farmen-profilen Qristina Ribohn att  Zübeyde Simsek hade visat brösten på det fullsatta planet. – Det är lögn. Jag har inte gjort det. Du ljuger. Jag skulle aldrig göra något sådant, sa en upprörd Zübeyde Simsek. Men det var inte riktigt hela sanningen. För fyra veckor sedan var det stor kändisfest inne på trendiga Spy Bar vid Stureplan i centrala Stockholm.

Fullt med kändisar

 Zübeyde Simsek var en av alla de kändisar som kom dit och strax efter midnatt satte festen igång på allvar. Inne i det populära VIP-rummet Red Room trängdes kändisarna. När klockan hade passerat fyra på morgonen kom Zübeyde Simsek in i VIP-rummet. När hon fick syn på en av fotograferna rusade hon fram och slet upp sin tröja.

Flera såg händelsen

 Flera av gästerna blev vittnen till hennes blottande av brösten. Bland andra Paul Tilly, känd från ICA-reklamen, och flickfotografen Bingo Rimér. – Det blev lite liv. Det var inte helt väntat, om man så säger, berättar Bingo Rimér. – Men jag tyckte det var kul. Roligt att tjejer vågar visa brösten. Man kan visa tuttarna och ändå vara feminist, menar Rimér.

"Inget fel"

 Zübeyde Simsek säger till  Expressens utsända i Frankrike: – Jag är stolt över min kropp. Det är väl inte fel att visa sin kropp om man gillar den.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.