Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zelmerlöws nakna äventyr mitt i natten – på golfbanan

Måns Zelmerlöws nakengolf mitt i natten
När det är sommar och midnattssol ska man nakengolfa – det tycker i alla fall Måns Zelmerlöw.
Foto: Stella Pictures
I radioprogrammet ”Gry med vänner” berättar komikern Jakob Öqvist om ett avklätt äventyr med Eurovisionvinnaren.
Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

När det är sommar och midnattssol ska man nakengolfa – det tycker i alla fall Måns Zelmerlöw.

I radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” berättar komikern Jakob Öqvist om ett avklätt äventyr med Eurovisionvinnaren.

– Vi tog en taxi 03:00, från efterfesten till golfbanan, spelade golf en 9-hålsbana kom till nionde hålet och då ropade Måns till mig: ”Alltid naken på sista!”, berättar Öqvist i radioprogrammet.

Måns Zelmerlöw har inga problem med att kasta kläderna. Som programledare för QX-galan och Eurovision song contest har han visat sig barbröstad och mer därtill.

Men det verkar inte bara gälla framför kameran – även privat tycker artisten om att vara naken, berättar komikern Jakob Öqvist, som i radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner” avslöjar en nattlig eskapad med ”Heroes”-sångaren.

– Det var Kirunafestivalen och Måns uppträdde och jag ståuppade. Sen så var det efterfest på ett hotell och det var midnattssol – otroligt vackert!  Vi stod och tittade ut över den där midnattssolen och sa: ”Man skulle typ kunna spela golf”. Ägaren till golfbanan var på den här efterfesten så han frågade: ”Vill ni göra det?”, säger Jakob Öqvist.

”Alltid naken på sista!”

Därför åkte de från efterfesten klockan tre på natten till golfbanan, och spelade golf.

– När vi kom till nionde hålet ropade Måns till mig: ”Alltid naken på sista!”. Det har jag aldrig hört talas om men vem är jag att säga till Måns hur man spelar golf, säger Jakob Öqvist i ”Gry Forssell med vänner”.

Öqvist och Zelmerlöw klädde av sig nakna

De två klädde av sig nakna och spelade sista hålet.

– Så tog man av sig kläderna och spelade sista hålet puttade i, hålade ut och så klädde man på sig kläderna igen och så var det ingenting mer med det, berättar Jakob Öqvist.

– I nakengolf, vilken situation är mest awkward, undrar programledaren Gry Forssell.

– När Måns plockar upp bollen efter att ha puttat i då får man tänka på annat, konstaterar Jakob Öqvist.

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw, som avböjer att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.