Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zelmerlöws lyxiga smekmånad med kärleken – valet för familjen

Vem är Måns Zelmerlöw?
Efter det magiska bröllopet reser Måns Zelmerlöw och Ciara genom Europa tillbaka mot England.Foto: MATIJA HABLJAK/PIXSELL / SPA
1 / 9

Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara är ute på sin smekmånad, efter ett magiskt bröllop i Kroatien för en vecka sedan.

Nu reser paret tillbaka mot England genom Europa på sin smekmånad – och delar med sig den lyxiga romantiken på Instagram.

”Kan varje morgon vara så här?”, undrar en lycklig Ciara Zelmerlöw.

För en vecka sedan blev Måns Zelmerlöw och hans kärlek Ciara Janson herr och fru Zelmerlöw, efter en vacker bröllopsceremoni vid solnedgången i Kroatien.

Efter den ståtliga bröllopsfesten rörde sig vänner och familj hem till Sverige och England igen – men det nygifta paret och deras gemensamma son på ett år, Albie, tar det lite långsammare.

Visar upp lyxiga resan

I stället för att flyga i väg på en smekmånad, eller flyga hem till England, så har den lilla familjen valt att långsamt röra sig tillbaka hemåt genom Europa som smekmånad.

På Instagram visar både Måns och Ciara upp sin bildsköna resa. Först var paret och yngsta sonen – Ciaras äldre son från ett tidigare förhållande är tillbaka i England för att gå i skolan – kvar i Kroatien, men nu har de rört sig över till Italien. Fru Zelmerlöw har lagt upp flera videos från ett hotell i Italien, där hon också tackar sina följare för de rekommendationer som hon fått för tiden i landet.

”Kan varje morgon vara så här?”, skriver hon till ett videoklipp där sonen äter frukost utomhus, med en sjö bakom.

Ciaras fråga efter Måns påhitt

Andra bilder visar att paret var vid Como-sjön i Italien.

Men nu har paret rest vidare, och rör sig mot Zürich i Schweiz.

Samtidigt passar paret på att skoja runt med sonen, under sin härliga smekmånad. I ett klipp ses Måns Zelmerlöw hoppa grodhopp över sitt barn i en restaurang, något hans nyblivna fru ställer sig frågande till.

”Vem hoppar ens grodhopp i mitten av restaurangen?”, skriver hon skämtsamt.

Carolas och fler andra artisters plan tvingades ner.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.