Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zelmerlöws intima detaljer – med kärleken

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades på ett bröllop för två år sedan. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Måns Zelmerlöw. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

De träffades för två år sedan på ett bröllop, sedan dess har det gått i raketfart för Måns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson.

Nu hyllar artisten sin kärlek – med en personlig och humoristisk text.

”Två år av skratt, hypokondri, barnafödande, förlovning, grov sarkasm och STORA mängder kärlek”, skriver han på Instagram.

Måns Zelmerlöw, 32, och fästmön Ciara Janson, 32, träffades på ett bröllop sommaren 2016 –  hon var inte alls intresserad till en början, men han föll för henne direkt. 

På nyårsafton 2016 avslöjade paret att de var tillsammans för offentligheten. Sedan dess har de hunnit förlova sig och skaffa barn.

I dag har det gått två år sedan det första mötet. I en text på Instagram beskriver Måns Zelmerlöw den resa paret har gått igenom:

”Jag kan knappt förstå att det har gått TVÅ år i dag! Två år av skratt, hypokondri, barnafödande, förlovning, grov sarkasm och STORA mängder kärlek”, skriver artisten och fortsätter:

”Jag vill för evigt få frågor som ”får målvakten lov att använda sina händer?” när vi tittar på fotboll. Jag älskar dig Ciara!”.

https://www.instagram.com/p/Bks3kB6AY7k/

Ciara Janson har kontrat på Instagram-inlägget och skrivit:

”Jag vill för evigt få vakna upp till att höra 'Oroa dig inte älskling, ingen ser bra ut på morgonen'. Grattis på årsdagen min kärlek”.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw näckar – kastar alla kläderna 

 

https://www.instagram.com/p/BksxcSjA1YD/?hl=sv&taken-by=ciarajanson

Fick barn i slutet av maj

Den 25 maj föddes Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons son, Albert Ossian. Förlossningen skedde på sjukhuset i Lund, artistens hemstad, genom ett planerat kejsarsnitt.

– Det är ett helt nytt lugn som jag aldrig upplevt tidigare. När man ligger med Albert på bröstet och känner hans andning och lugn och man tittar in i hans ögon och det finns inte ett uns av ondhet eller mörker, sa Zelmerlöw i Chevalereskpodden.

Ciara Janson har sedan tidigare sonen Archie, 4.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöws tårar – nya livet med Ciara