Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zelmerlöws erkännande efter sonens födsel: ”Tråkiga”

Förra året blev Måns Zelmerlöw pappa till sonen Albert, och artisten trivs med pappalivet. Men det är först nu det är riktigt kul att vara förälderFoto: OLLE SPORRONG
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Förra året blev Måns Zelmerlöw pappa till sonen Albert, och artisten trivs med pappalivet.

Men det är först nu det är riktigt kul att vara förälder, erkänner han i en intervju med ”Nyhetsmorgon”.

– De första sju månaderna var rätt tråkiga om jag ska vara ärlig. Liksom innan man får kontakt på riktigt och kan kommunicera lite halvt i alla fall, säger Zelmerlöw i TV4.

Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw, 33, har en fullspäckad sommar framför sig. Inte nog med att han släppt ny musik, artisten ska också gifta sig med kärleken Ciara Janson, 32, i Kroatien i september.

Förra året fick paret sonen Albert, och Måns Zelmerlöw har tillbringat mycket av sin senaste tid med att vara pappaledig med sonen. Men föräldraskapet kommer också med en del utmaningar.

– Det har varit väldigt, väldigt kul att ha barn men fruktansvärt jobbigt med, säger han i ”Nyhetsmorgon” och fortsätter:

– Det är nätterna och morgnarna. Jag är van vid att gå upp vid lunchtid normalt sett och så nu får jag inte göra det längre. Men som tur är har jag lärt mig ta en nap när han sover. Det gäller att hitta dynamik i jobb och familjeliv, säger Måns Zelmerlöw i TV4-programmet.

Zelmerlöw: Har saknat att jobba

Trots att det är mysigt att hänga med sonen, så har Zelmerlöw saknat att jobba som artist. Samtidigt erkänner han att han föredrar nu när sonen har blivit lite äldre, jämfört med när han var nyfödd.

– Jag har ju varit halvt pappaledig under det här första året och då har jag verkligen saknat att komma ut och gigga. Även om det har varit fantastiskt 98 % av tiden att vara hemma så tyckte jag faktiskt att de första sju månaderna var rätt tråkiga om jag ska vara ärlig. Liksom innan man får kontakt på riktigt och kan kommunicera lite halvt i alla fall. Nu är det helt fantastiskt, säger Zelmerlöw.

Expressen har sökt Måns Zelmerlöw som avböjt att kommentera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.