Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zelmerlöws bröllopsvecka: ”Årets största utlandsfest”

Vill du veta mer? Det här är Måns Zelmerlöw.
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson gifter sig i KroatienFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Femte september är dagen då Måns Zelmerlöw och Ciara Janson ska säga ja till varandra.

I ett soligt Kroatien har de nu flugit ner sina nära och kära för det efterlängtade bröllopet.

”Nedräkningen är officiellt i gång. Kan knappt bärga mig till att få gifta mig med dig”, skrev Ciara Janson tidigare i veckan på Instagram.

I slutet av juli 2017 gick Måns Zelmerlöw, 33, ner på knä och friade till sin Ciara Janson, 32. Detta under en resa som paret befann sig på i Kroatien. Till bilden som Ciara delade på Instagram där hon berättade om frieriet syntes Måns sittandes på ett knä med en gitarr i famnen och solnedgången som bakgrund. Innan han ställde den stora frågan spelade han på gitarren och sjöng en hemlig låt som han skrivit till henne.

– Jag hade ringen under bordet så jag plockade fram den och sen säger jag att ”jag har aldrig känt någonting sånt här” och lite andra grejer. Men jag tänkte att det skulle vara mellan henne och mig, berättade Måns Zelmerlöw om frieriet i Skavlan 2017.

Det spekulerades länge om när den stora dagen skulle bli av och under torsdagen är det dags då Måns Zelmerlöw och Ciara Janson äntligen ska säga ja till varandra. Bröllopet hålls även det i Kroatien och förväntas bli en rejäl fest, enligt dem själva.

Bland gästerna hittas flera kända ansikten. Carola Häggkvist, Per Andersson, Jonas Björkman och Sarah Dawn Finer är några av de gäster som nu befinner sig på Kroatien.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson gifter sig i Kroatien

Under veckans gång har paret visat upp på sina sociala medier att de varit på plats i Kroatien och att bröllopsveckan är i full gång.

”Nedräkningen är officiellt i gång. Kan inte bärga mig för att få gifta mig med dig”, skrev Ciara Janson tidigare i veckan på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B16xCmEABM5/

Nu har även gästerna anlänt och under torsdagseftermiddagen förväntas den efterlängtade ceremonin hållas.

”Årets största utlandsfest”

Tidigare i år delade Ciara Janson med sig av hur inbjudningskorten till bröllopet såg ut. På kortet syntes en karta där flygplan från Sverige och England lyfter mot Kroatien. ”Nu 'Trasslar' vi in oss!” lyder rubriken i inbjudan. Texten illustreras av paret som huvudkaraktärerna Rapunzel och Flynn i Disney-filmen ”Trassel”. Filmen är baserad på bröderna Grimm-sagan ”Rapunzel”.

”Reservera datumet för årets största utlandsfest!”, stod skrivet i inbjudningstexten och ett tillägg i mindre typsnitt:

”Oh, och för att viga oss in i det heliga äktenskapet förstås”.

Fick kämpa för kärleken

Den svenska artisten och den brittiska skådespelaren träffades 2016 under en bröllopsmiddag. Måns Zelmerlöw blev snabbt förälskad men han fick kämpa ordentligt innan Ciara Janson skulle falla för honom så son han fallit för henne.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns Zelmerlöw tidigare berättat för P4 Extra.

I maj 2018 fick de sitt första gemensamma barn, sonen Albert. Måns Zelmerlöw är också bonuspappa till Ciaras fyraåriga son Archie. Tillsammans bor familjen på landsbygden utanför London.

https://www.instagram.com/p/B1q5w4DABVh/https://www.instagram.com/p/B132KXuiPrs/
SE MER: Måns Zelmerlöw är hemlighetsfull om bröllopsplanerna med Ciara Janson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.