Zelmerlöw gör turné – kommer dit fansen vill

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN
Foto: /IBL / /IBL
Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN

Måns Zelmerlöw gör åtta spelningar under ett dygn runtom i Sverige.

Det är fansen som bestämmer vart blixtturnén tar honom.

– Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det, säger Måns Zelmerlöw.

Den 8 november genomför Måns Zelmerlöw hela åtta spelningar – i minst fyra svenska län och på bara ett dygn. Var konserterna äger rum är upp till ett roulettehjul, som kommer att slumpa fram vilka län artisten måste resa till. Sedan är det upp till fansen att via Instagram bestämma plats för konserten.

– Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det. Kanske hinner jag inviga någon fotbollsmatch? Oavsett vad så blir det blir enormt kul att göra något så här nyskapande och intimt, säger Måns Zelmerlöw.


LÄS MER: Måns Zelmerlöw räddade kvinna från att drunkna


Måns Zelmerlöw: "Den här resan blir nog min tuffaste hitttills"

Blixtturnén är en utmaning med spelbolaget Betsson som kommer att skänka 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation om Måns Zelmerlöw klarar den. Konserterna är tre låtar långa och framförs utan band, stor scen eller rökmaskiner.


LÄS MER: Måns Zelmerlöw blir hyllad av flickvännen Ciara Janson


– Detta måste vara världens snabbaste turné. Jag älskar utmaningar och den här resan blir nog min tuffaste hittills. Jag ska så klart försöka att njuta och ha kul på resan men samtidigt står det mycket på spel. Att kunna bidra med 100 000 till min stiftelse betyder oerhört mycket, säger Måns Zelmerlöw.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.