Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSENFoto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN
 Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN
Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSENFoto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN
 Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN

Zelmerlöw gör turné – kommer dit fansen vill

Publicerad

Måns Zelmerlöw gör åtta spelningar under ett dygn runtom i Sverige.

Det är fansen som bestämmer vart blixtturnén tar honom.

– Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det, säger Måns Zelmerlöw.

Den 8 november genomför Måns Zelmerlöw hela åtta spelningar – i minst fyra svenska län och på bara ett dygn. Var konserterna äger rum är upp till ett roulettehjul, som kommer att slumpa fram vilka län artisten måste resa till. Sedan är det upp till fansen att via Instagram bestämma plats för konserten.

– Vill mina fans att jag ska besöka deras bröllop gör jag det. Kanske hinner jag inviga någon fotbollsmatch? Oavsett vad så blir det blir enormt kul att göra något så här nyskapande och intimt, säger Måns Zelmerlöw.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw räddade kvinna från att drunkna

 

Måns Zelmerlöw: "Den här resan blir nog min tuffaste hitttills"

Blixtturnén är en utmaning med spelbolaget Betsson som kommer att skänka 100 000 kronor till stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation om Måns Zelmerlöw klarar den. Konserterna är tre låtar långa och framförs utan band, stor scen eller rökmaskiner.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw blir hyllad av flickvännen Ciara Janson

 

– Detta måste vara världens snabbaste turné. Jag älskar utmaningar och den här resan blir nog min tuffaste hittills. Jag ska så klart försöka att njuta och ha kul på resan men samtidigt står det mycket på spel. Att kunna bidra med 100 000 till min stiftelse betyder oerhört mycket, säger Måns Zelmerlöw.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag