Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zayns och Gigis bebislycka – visar upp nyfödda dottern

Zayn Maliks och Gigi Hadids bebislycka – visar på Instagram
Zayn Malik och Gigi Hadid har blivit föräldrar för första gången.
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
”Vår flicka kom till oss på jorden den här helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skriver Gigi Hadid på Instagram.
Foto: Instagram.

Zayn Malik och Gigi Hadid har blivit föräldrar för första gången.

I helgen föddes parets lilla dotter, och nu delar de två nyblivna föräldrarna lyckligt med sig av beskedet på sociala medier.

”Vår flicka kom till oss på jorden den här helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skriver Gigi Hadid på Instagram.

Artisten Zayn Malik, 27, och modellen Gigi Hadid, 25, har blivit föräldrar.

I helgen födde Gigi Hadid parets första barn, en liten flicka, och nu visar de överlyckligt upp bebisnyheten på Instagram.

Gigi Hadid har lagt upp en svartvit bild på dotterns och pojkvännens händer.

”Vår flicka kom till oss på jorden den här helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skriver Gigi Hadid, och avslutar med kärleksfulla emojis.

På tre timmar hade bilden gillats över fem miljoner gånger, och modellen blir överösta av lyckönskningar.

https://www.instagram.com/p/CFgSR7mHV7y/?igshid=5og9i43djm7d

Zayn Maliks pappalycka

Forna One Direction-medlemmen Zayn Malik lade även han upp en svartvit bild på sin och dotterns hand, om än en annan bild än den Gigi Hadid lade upp. Artisten verkar vara lätt överväldigad av det nya faderskapet, och har svårt att sätta ord på sin lycka.

”Vår lilla flicka är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på hur jag känner just nu är en omöjlig uppgift. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam för att få känna henne, stolt över att kall henne min, och tacksam över det liv vi kommer ha tillsammans”, skriver Zayn Malik på Instagram.

Även hans bild har gillats över fem miljoner gånger på tre timmar.

https://www.instagram.com/p/CFgP88Ml0NF/
Idol-Niklas svarar på kärleksfrågan alla ställer

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.