Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara om sitt dejtande i USA: Gått ganska bra

Zara Larsson befinner sig nu i USA där hon gör succé. Foto: Pontus Höök / PONTUS HÖÖK POHO
Zara avslöjar att det inte bara är jobb på schemat, hon har även varit på traditionella amerikanska dejter. Foto: Pontus Höök / PONTUS HÖÖK POHO
"Det har gått ganska bra. Det är spännande att träffa nya människor för det är väldigt sällan jag gör det och bara kastar mig ut", säger hon till Expressens Anne-Sofie Näslund. Foto: Pontus Höök / PONTUS HÖÖK POHO

NEW YORK. Zara Larsson är i USA för att spela in sitt nya album.

Men har också kastat sig in i det amerikanska dejtinglivet.

– Jag gör det för att utmana mig själv, säger hon.

Expressen träffar Zara Larsson för en längre intervju på Lower East Side i New York för att prata om succén i USA, nya albumet och framtidsplanerna. Men också på det privata planet har Zara Larsson spännande grejer på gång. Hon har nämligen börjat utforska det amerikanska dejtinglivet, avslöjar hon.

– Jag är singel nu. Single as a pringle. Haha, jag vet inte ens vad det innebär.

Inte jag heller, men det låter positivt. Man är ju inte deppig och single as a pringle, utan livet är kul.

– Ja, livet är väldigt bra faktiskt.

Jag såg att du ville börja dejta i USA. Hur har det gått?

– Det har gått ganska bra. Det är spännande att träffa nya människor för det är väldigt sällan jag gör det och bara kastar mig ut. Jag är för det första väldigt introvert.

Det tänker man inte om dig.

– Jo, men jag är det. Jag tycker att det är jättejobbigt att vara i stora sällskap och vill helst vara med ett litet gäng och känner mig utmattad efter en mingelkväll. Det är skitjobbigt verkligen. Och att då ge sig ut i en djungel av okända människor och träffa dem är lite läskigt. Men så tänker jag som jag gör med allt ”vad är det värsta som kan hända” jo att vi inte gillar varandra och då är det bara ”hej då, tack så mycket”. Så varför inte?

 

 

LÄS MER: Zara Larsson om USA och porrkritiken

 

 

Zara Larsson: "Det är så oskyldigt"

Nej, varför inte. I USA är det ju dessutom extremt lättsamt att dejta.

– Ja! Det är typ tidsfördriv. Det är kul att träffa människor men sen vad det blir av det bryr jag mig inte riktigt om. Jag är inte ute efter att träffa min kärlek.

Jag fattar. Så du träffar flera olika nu?

– Ja, det är inte bara en. Jag önskar väl att jag hade mitt dating game strong och det är inte så att jag går ut hela tiden. Det händer då och då. Du vet, man kanske är på någon fest och så träffar man nya vänner och det är ett härligt sätt att träffa nya människor.

– Men det är som du säger, det är så oskyldigt att dejta i USA. Man går ut på en middag och träffar en ny person.

 

 

LÄS MER: Fem saker du inte visste om Zara Larsson

 

 

Du har inte testar någon av dejtingapparna?

– Nej, det är nog inte min grej, jag är ju liksom inte ute efter att hitta någon kärlek. Jag går på middag och om personen är attraktiv och rolig så är det ett plus. Men ofta är det bara för att utmana mig själv lite.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.