Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zara Larssons ursäkt efter infekterade bråket

Zara Larsson ber i flera Twitter-inlägg ursäkt för att ha lagt sig i det infekterade bråket. Foto: BERETTA/SIMS/REX
James Charles förlorade 3 miljoner följare på Youtube efter Tatis anklagelser mot honom. Foto: GREGORY PACE/REX

Skönhetsinfluencern James Charles, 20, har fått ta emot mycket kritik de senaste veckorna. 

Zara Larsson anklagade honom för att ha flörtat med hennes pojkvän – men ber nu om ursäkt. 

”Jag gör misstag. Men jag är aldrig för stolt för att be om ursäkt.” skriver hon på Twitter. 

Det har varit några dramatiska veckor för youtubern James Charles, 20. 

Efter att den tidigare vännen och skönhetsinfluencern Tati Westbrook, 37, släppte en video på Youtube där hon anklagade James för att ha hjälpt hennes konkurrent med marknadsföring, och därmed gått bakom ryggen på henne, har James fått ta emot mycket kritik på sina plattformar. 

James Charles förlorade 3 miljoner följare på Youtube efter Tatis anklagelser mot honom. Foto: GREGORY PACE/REX

Zara Larssons anklagelse 

Det florerade samtidigt påståenden om att James Charles flörtat med killar som han visste var upptagna. 

En av dem som anklagade honom i ett inlägg på Twitter var svenska världsartisten Zara Larsson. 

Hon skrev att James skrivit privata meddelanden till hennes pojkväns Instagram flera gånger. Men efter att inlägget legat uppe några timmar, och fått över 100 000 retweets, raderade hon det. 

https://www.instagram.com/p/BgRqrUVjOl2/?utm_source=ig_embed

Nu ber hon om ursäkt

Nu har hon gått ut och bett om ursäkt till James Charles för att ha anklagat honom i inlägget – och för allt hat han fått utstå. 

I ett Twitter-inlägg från den 19 maj skrev hon:
”Jag försöker alltid mitt bästa att lära mig be om ursäkt om jag har fel. Jag är ledsen @Jamescharles för att jag la mig i innan jag faktiskt kände till sanningen och för den ångest du måste känt kring allting”. 

https://twitter.com/zaralarsson/status/1130135447731167232

Raderade två inlägg 

I ett annat inlägg, publicerad i går, lade hon upp bilder på en lång text hon skrivit med en längre ursäkt till James Charles.

I texten skriver hon bland annat att hon inte trodde att hennes tweet om att James skrivit till hennes pojkvän skulle få över 100 000 delningar och påverka både James personligen men också få folk att tro att hon var homofob. 

Hon skriver vidare att hon raderade inlägget efter att ha frågat sin pojkvän som förklarat att det var ett oförargligt meddelande pojkvännen fått, inte flera som Zara skrivit i sitt inlägg. Dagen efter la hon upp ett nytt inlägg, skriver hon, där hon förklarade att hon hade haft fel. Men hon raderade även det inlägget, i hopp om att kunna backa bort från hela bråket. 

Ber om ursäkt

Zara Larsson skriver vidare att man självklart får flörta vänskapligt med vem man vill och att hon och James pratat med varandra – och ber om ursäkt för att ha medverkat till att hat riktats mot honom. Hon avslutar:

”Jag gör misstag. Men jag är aldrig för stolt för att be om ursäkt.” skriver hon och fortsätter ”Jag behöver inte att någon älskar mig för den jag är. Men jag vill inte att någon ska hata mig för någonting jag inte är. Jag kommer att göra det bästa för att gottgöra för skadan jag gjort.” 

https://twitter.com/zaralarsson/status/1131569810943414273

”Tack för ursäkten”

Och mellan James Charles och Zara Larsson verkar det inte finnas något ont blod. Redan på första ursäkten som Zara la upp svarade han att det var okej mellan dem. 

Han svarar ”Tack för ursäkten ängel, det är okej. Bara kärlek från mig!”

https://twitter.com/jamescharles/status/1130200079933947904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130200079933947904&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fuk%2Fentertainment%2Fa27450065%2Fzara-larsson-james-charles-boyfriend-dms%2F

Lagt bråket bakom sig

James Charles och Tati Westbrook har lagt sina bråk bakom sig. I Twitterinlägg har Tati skrivit att hon ångrar hur hon pratat om James och att hon inte kommer att kommentera bråket mer. Som svar har James tackat och skrivit att alla inom youtube-gemenskapen ska ”fokusera på att se framåt.”