Zara Larsson på röda mattan. Där visade hon upp ett leende – utan tandställning. Foto: / Anna-Karin NilssonZara Larsson på röda mattan. Där visade hon upp ett leende – utan tandställning. Foto: / Anna-Karin Nilsson
Zara Larsson på röda mattan. Där visade hon upp ett leende – utan tandställning.  Foto: / Anna-Karin Nilsson
Zara Larsson tidigare, när hon hade tandställning. Foto: /Ibl / /IBLZara Larsson tidigare, när hon hade tandställning. Foto: /Ibl / /IBL
Zara Larsson tidigare, när hon hade tandställning.  Foto: /Ibl / /IBL

Zara Larssons stora förändring

Publicerad

Zara Larsson är hemma i Sverige för att gå på Grammisgalan.

Då passar hon på att visa upp sin nya förändring - stjärnans tandställning är borta.

– Det är så himla skönt, jag har bara lett mot folk hela dagen, säger Zara Larsson.

Under galan vann stjärnan en grammis för "Årets artist".

En av Sveriges störstas stjärnor, Zara Larsson, 19, har tagit sig hem till Sverige för att vara med på Grammisgalan.

Tajmat till den stora musikfesten har artisten genomgått en stor förändring - hon har nämligen tagit bort sin tandställning från överkäken.

– Det är så himla skönt, jag har bara lett mot folk hela dagen. Det är så fint, säger artisten nöjt.

På underkäken har hon fortfarande kvar rälsen, men tycker det gör mindre eftersom den inte syns utåt lika mycket.

– Under är kvar, men den ser ju ingen så.

Zara Larsson säger att hon inte hade särskilt sneda tänder innan tandställningen heller, men att hennes problem snarare var att hon hade ont i munnen - och fick ont i huvudet.

– Det var egentligen inte så jättemycket fel framme, men jag hade liksom inne i munnen. Jag hade ont, fick mycket ont i huvudet, och det var snett. Men nu är det fixat! konstaterar artisten.

 

LÄS MER: Zara Larssons vassa kommentar om bröst

 

Zara Larsson om framgången: Spelar ingen roll

 

LÄS MER: Zara Larsson: "Jag är supersingel"

 

Zara Larsson släpper sitt första internationella album, "So good", släpps i mars och hon tros göra stor succé med albumet.

Men hur det än går, så är artisten nöjd, menar hon.

– Det har gått så bra för mig ändå, jag släpper liksom min fjärde singel från ett album som inte ens är släppt än. Men det ska bli jättekul, säger Zara Larsson om sitt kommande album.

Och under grammisgalan blev det succé för Zara Larsson. Hon fick vann det stora priset "Årets artist".

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag