Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larssons öppna invit till Benjamin Ingrosso

Artisten intervjuas i Expressens program Q&A.
Zara Larsson och hennes pojkvän Brian Whittaker gjorde slut tidigare i år.
Foto: ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK / ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Nu flörtar den svenska superstjärnan skämtsamt med Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso på Instagram – som hon vill ska laga pasta åt henne.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zara Larsson och hennes pojkvän Brian Whittaker gjorde slut tidigare i år.

Nu flörtar den svenska superstjärnan skämtsamt med Melodifestivalen-vinnaren Benjamin Ingrosso på Instagram – som hon vill ska laga pasta åt henne.

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso, alltså det är ju en våt jävla dröm man har, säger Zara Larsson på Instagram Story.

Efter uppbrottet från pojkvännen Brian Whittaker i slutet av sommaren är Zara Larsson singel – något hon också sagt att hon trivs med.

– Det är okej. Jag är ung, jag är söt och jag måste leva mitt liv. Jag har inte varit singel sedan jag var 14, har hon sagt i People now-podcasten.

Zaras ord om Benjamin: ”En dröm”

Nu erkänner Zara Larsson något hon drömmer om i sitt singelliv – att ha en kille som Benjamin Ingrosso som lagar pasta åt henne till frukost.

På Instagram Story gör ”Lush life”-artisten en flörtig invit till Ingrosso, där hon skämtsamt målar upp deras framtida liv tillsammans med både pasta och ost som frukost på sängen.

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso, alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så att man ska vakna varje dag och han bara: ”Jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost”. Och man bara: ”Eh, ursäkta var är mozzarellan?”. Och han bara: ”Den är här, den är här bredvid”, säger hon i Instagram Story-videon.

Melodifestivalen-vinnarens svar

Zara Larsson har också taggat in Benjamin Ingrosso i sin video.

”Benjamin Ingrosso ska vi bli tillsammans”, skriver artisten.

Benjamin Ingrosso var inte sen på att svara på den flörtiga inviten. Artisten, vars sex år långa förhållande med Linnea Widmark tog slut i våras, har repostat den svenska superstjärnans video, och verkar inte ha några problem med idén.

”Vi kör”, skriver Benjamin Ingrosso som svar till Zara Larsson på Instagram.

”Vi är två starka personligheter”.

Expressen har sökt Zara Larsson och Benjamin Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.