Zara Larsson som vi är vana att se henne – men nu visar hon upp sin nya frisyr på Instagram. Foto: /All Over PressZara Larsson som vi är vana att se henne – men nu visar hon upp sin nya frisyr på Instagram. Foto: /All Over Press
Zara Larsson som vi är vana att se henne – men nu visar hon upp sin nya frisyr på Instagram.  Foto: /All Over Press
Zara Larsson. Foto: Anders YlanderZara Larsson. Foto: Anders Ylander
Zara Larsson.  Foto: Anders Ylander

Zara Larssons nya frisyr hyllas på nätet

Publicerad

Här är Zara Larssons nya frisyr.

Stjärnan avslöjar den nya looken på Instagram – och bilden har fått över 30 000 gilla-markeringar.

"Håret får mig att se ut som en graciös, men elak överklasstjej", skriver Larsson på Instagram.

Den svenska stjärnan har klippt sig och färgat håret lite ljusare – av bilderna på Instagram att döma.

Och artistens nya look har verkligen gjort succé!

"Ja dör så snygg", skriver en person.

"Loving the hair Zara", skriver en annan.

Den svenska artisten såg senast på Grammisgalan då hon uppträdde tillsammans med Icona Pop och Elliphant. Då hade hon kvar sitt långa blonda hår, men nu har hon alltså klippt av det.

 

LÄS MER: Agneta Sjödins förändring hyllas

Zara Larsson lik Bornebusch

En av Zara Larssons följare har även uppmärksammat att artistens nya look gör att hon påminner väldigt mycket om en svensk skådespelare.

"Extremt likt Josefine Bornebusch", skriver en person under bilden.

Zara Larsson själv verkar vara väldigt nöjd med sin nya frisyr. Hon skriver på Instagram att den nya looken får henne att påminna om en överklasstjej.

"Mitt hår får mig att se ut som en graciös, men väldig elak överklasstjej, vars föräldrar har varit kusiner i över tio generationer bara för att hålla det fina familjenamnet inom familjen. Älskar det.", skriver hon.

 

 

 

 

 

Zara Larsson är inte den enda svenska kändisen som väljer att skaffa en ny frisyr nu när våren står på glänt.

 

LÄS MER: Zara Larsson om festnatten med Justin Bieber

 

TV4:s programledare Agneta Sjödin gjorde samma sak för några veckor sedan då hon bestämde sig för att skaffa lugg och färga håret en aning.

 

 

UK!!! Don't miss me on live lounge

Ett foto publicerat av Zara Larsson (@zaralarsson) Mar 7, 2016 kl. 1:21 PST

 

 

 

"Nyfixad hos bästa frisör Frasse. Toppad, färgad och fönad. Känner mig väldigt nöjd", skrev programledaren själv på Instagram då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag