Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larssons dejtingkrav – efter tankarna om giftermål

Zara Larsson, 22, vill inte dejta i onödan.Foto: SVT
”Om jag ska träffa någon så är det nästan som att jag vill dejta någon som jag vill gifta mig med, även om jag är väldigt ung”, säger Larsson.Foto: GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK / GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Zara Larsson, 22, vill inte dejta i onödan.

I ”Skavlan” berättar popstjärnan om sina krav.

– Jag ser inte riktigt poängen med att träffa någon som jag inte kan se mig ha en framtid med, säger hon i SVT-pratshowen.

Fredagens ”Skavlan” gästas av bland artisten Zara Larsson. I SVT-programmet berättar hon bland annat om hur hon ser på kärlek och dejtande.

– Om jag ska träffa någon så är det nästan som att jag vill dejta någon som jag vill gifta mig med, även om jag är väldigt ung, säger Larsson.

När programledaren Fredrik Skavlan ber henne vidareutveckla sina tankar förklarar Zara Larsson att hon inte ser någon poäng med att dejta någon som hon inte kan se en framtid tillsammans med.

– Vi säger då gifta sig, ha barn med. Varför ska jag dejta någon, även om jag är 22, som jag inte vill göra det med? Så tänker jag. Jag är selektiv med folk och när jag sedan träffar någon går det väldigt snabbt och så blir jag kär på en sekund och sedan vill jag bara vara med den personen, säger Zara Larsson i ”Skavlan”.

Övervakar familj och vänner

I pratshowen berättar också Zara Larsson och tidigare statsminister Carl Bildt om hur de har en app på sina telefoner där de kan se var släkt och vänner befinner sig.

– Jag har det på alla mina vänner och på mamma, pappa och min syster. Jag vill veta var de är, hela tiden, säger Zara Larsson. 

Hon tycker att det är skönt att slippa fråga var vännerna befinner sig och berättar att man också kan använda appen för att se om någon ljuger.

– ”Jag är på väg.” Nej, jag ser att du är hemma, säger Zara Larsson i programmet.

Zara Larsson stoppas av corona

Larsson är just nu aktuell med låten ”Like it is” som hon gör med norske Kygo och amerikanske Tyga. Samtidigt berättade hon tidigare i veckan i ”Malou efter tio” om hur hennes eget planerade skivsläpp skjuts upp på grund av coronapandemin.

Där berättade hon också om hur hennes sommarturné har påverkats.

– Vi vår se vad det blir med konserterna i augusti, men hittills har nästan alla blivit inställda fram till juli. Även min release, alltså jag ska ju släppa mitt album snart, sa Zara Larsson i ”Malou efter tio”.

– Det är i princip klart, allt som krävs nu är att jag ska spela in musikvideos och allt det visuella och kreativa kring det. Och det är ju ganska omöjligt att göra eftersom inga produktionsbolag har några anställda som jobbar, eller några studios som är öppna. 

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.