Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zara Larssons besked till fansen – efter samspelet med stjärnan

Se intervjun med världsartisten
Foto: JOE SUTTER/PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B6
Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Som förband till världsartisten Ed Sheeran turnerar hon runt i Europa.

Svenska popartisten Zara Larsson har en ny platta på gång och sommaren är fylld med hårt arbete.

– Resten av sommaren blir det att öppna för Ed, fram tills slutet av augusti för då blir det två veckor ledigt, säger Zara Larsson.

Smygpremiären av nya ”Lejonkungen” under måndagen lockade till och med hem världsartister som Zara Larsson, 21. Den svenska sångerskan är just nu aktuell med att vara förband på världsartisten Ed Sheerans europaturné. Näst på tur är en spelning i Ryssland, vilket för Zara Larsson blir hennes första gång i landet.

– Sen blir det tillbaka till Ryssland, eller tillbaka, det blir första gången jag åker dit. Jag varvar lite med egna shower och att öppna till Ed Sheeran i sommar, säger hon.

Sommaren är fylld med spelningar och hårt arbete. Zara Larsson och Ed Sheeran turnerar under sommarmånaderna runt i olika länder i Europa men tillslut får även Zara en efterlängtad semester.

– Resten av sommaren blir det att öppna för Ed, fram tills slutet av augusti för då blir det två veckor ledigt, säger Zara Larsson.

Nya albumet snart klart

Zara Larsson har under våren arbetat med sitt kommande album och berättar nu att arbetet börjar leda mot sitt slut. Kanske redan till slutet av sommaren kommer fansen att kunna ta del av helt nytt material.

– Jag är snart klar med min platta så den tror jag kommer släppas precis efter sommaren, säger hon.

Zara Larsson spelar i Sverige

Ed Sheerans europaturné innefattar ingen spelning i Sverige men trots detta kommer även de svenska fansen att kunna se Zara Larsson uppträda i sommar. Den 8 augusti spelar hon nämligen på festivalen ”Way out West” i Göteborg. Tidigare i år har hon även haft en Sverige-spelning i Sundsvall.