Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zara Larssons avslöjande om anklagande Youtube-stjärnan

Zara Larsson tar till Twitter för att ge sin insyn i youtube-skandalen. Foto: /IBL / /IBL
Zara Larsson avslöjar att James Charles kontaktat hennes pojkvän, Brian Whittaker. Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME
James Charles har förlorat miljontals följare de senaste dagarna. Foto: GREGORY PACE/REX / GREGORY PACE/REX REX

Youtubern James Charles har förlorat miljontals följare efter upprepade skandaler de senaste dagarna.

Nu berättar Zara Larsson att youtubern försökt stöta även på hennes pojkvän, Brian Whittaker, trots vetskapen om att han är heterosexuell.

”Jag skrattar för han stötte på min pojkvän flera gånger i privatmeddelanden, trots att han tydligt vet att han är heterosexuell”, skrev Zara Larsson på Twitter enligt Daily mail.

Youtubern och make up-artisten James Charles, 19, har förlorat över tre miljoner följare på sin kanal under de senaste dagarna. Detta efter att James Charles före detta vän och mentor, youtubern Tati Westbrook, 37, berättat i en video hur han betett sig illa och svikit henne. Dels genom att marknadsföra hårvitaminer som direkt konkurrerar med Tati Westbrooks egna märke, skriver Daily mail. Men hon är i videon tydlig med att det inte bara är den incidenten som gör att hon nu väljer att avsluta vänskapen.

” Leka med någons känslor”

Hon beskriver även hur James Charles ska ha använt sitt kändisskap för att flörta och manipulera män att uppföra sig sexuellt till hans fördel, oavsett deras sexuella läggning, skriver Daily mail.

– Du använder ditt kändisskap, din makt och dina pengar för att leka med någons känslor. Du hotar att förstöra dem, du hotar att skämma ut dem och du gör det för att få dem att uppföra sig sexuellt till din fördel, även om de är heterosexuella, säger Tati Westbrook i videoklippet.

Zara Larsson: ”Stötte på min pojkvän flera gånger”

Ett avslöjande som fick artisten Zara Larsson att via Twitter gå ut med att James Charles ska ha kontaktat hennes pojkvän, modellen Brian Whittaker.

”Jag skrattar för han stötte på min pojkvän flera gånger i privatmeddelanden, trots att han tydligt vet att han är heterosexuell”, skrev Zara Larsson på Twitter enligt Daily mail.

Sångerskan raderade sedan sitt inlägg, med motiveringen att hon hade kollat upp det och sett att det bara hade varit ett meddelande och flera kommentarer under pojkvännens bilder. Zara Larsson förklarade även att hon inte villa lägga sig i fejden.

Det är flera kändisar som nu valt att ta sluta följa James Charles på olika sociala medier. Enligt den brittiska tidningen har bland annat Kim Kardashian, Kylie Jenner, Demi Lovato, Miley Cyrus, Katy Perry, Iggy Azalea och Shawn Mendes valt att avfölja Charles på youtube.