Zara Larsson ryktas bli förband åt Justin Bieber under hans Europaturné. Foto: Roger VikströmZara Larsson ryktas bli förband åt Justin Bieber under hans Europaturné. Foto: Roger Vikström
Zara Larsson ryktas bli förband åt Justin Bieber under hans Europaturné. Foto: Roger Vikström
Justin Bieber spelar bland annat i Stockholm den 29 och 30 september. Foto: Pablo CuadraJustin Bieber spelar bland annat i Stockholm den 29 och 30 september. Foto: Pablo Cuadra
Justin Bieber spelar bland annat i Stockholm den 29 och 30 september. Foto: Pablo Cuadra

Zara Larsson på turné – med Justin Bieber

Publicerad

Zara Larsson ska vara förband till Justin Bieber på hans Europaturné.

Detta enligt uppgifter till Aftonbladet.

– Just nu kan varken jag eller Zara säga så mycket, säger Atena Banisaid på skivbolaget Ten music group till tidningen.

I september åker världsstjärnan Justin Bieber ut på turné i Europa - enligt uppgifter till Aftonbladet kommer det svenska stjärnskottet Zara Larsson vara med som förband.

Enligt tidningen ska hon även ha fått förfrågan om att värma upp Biebers USA-turné som startar i mars.

– Just nu kan varken jag eller Zara säga så mycket. Men det lär komma mer info snart, säger Atena Banisaid, skivbolagsrepresentant på Ten music group till tidningen.

Zaras mamma, Agnetha Larsson, bekräftar att turnésamarbetet har varit på gång men vill inte kommentera uppgifterna ytterligare, skriver tidningen.

Justin Biebers Europaturné

Under Europaturnén spelar han på Tele 2 Arena i Stockholm den 29 och 30 september. Och de gick, minst sagt, åt i ett nafs.

Tidigare i år festade Zara Larsson och Justin Bieber tillsammans i Los Angeles.

 

 

LÄS MER: Zara Larsson: Därför tar jag tung medicin

 

 

I sin podcast "Den fantastiska resan" berättade hon om mötet med världsstjärnan.

– Jag kan ju bara säga en sak, min handsvett var brutal. Den var brutal, men jag var så här: "Åh, trevligt att träffas", lekte cool. Han hade jättemörka läppar också från rödvin, så jag bara: "Gillar du rödvin?", han bara: "Ja", sa hon då.

De pratade ett tag, sedan bjöd han över Zara Larsson till sitt bord för att fortsätta festen.

– Han stod och pratade om sitt Grammyuppträdande, att han var glad att han var nominerad äntligen, han skulle sjunga men vet inte riktigt vad han skulle göra, han ville göra det själv. Och jag stod och bara tittade på honom och på något konstigt sätt så tyckte jag mig inte bli starstrucked. Efter några om och men drar vi dit några stycken, festar, och det var så sjukt.

 

 

LÄS MER: Zara Larsson dödshotas efter den raderade bilden

 

 

Zara Larsson: "Nervöst"

Innan kvällen var slut hann både Justin Bieber och Zara Larsson med att sjunga inför varandra.

– Justin sitter liksom en meter ifrån, jag sjunger där, lite nervöst. Jag sjöng Sabina Ddumbas "Not too young", jag fick feeling för den.

– Jag kände ju hur mitt hjärta bankade loss, men var jättelugn.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag