Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zara Larsson var hemlig artist – sjöng med Ella, 15

Hör 14-åriga Ellas mäktiga hyllning till världsstjärnan
Zara Larsson.
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
Ella Tiritiello.
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT / TT NYHETSBYRÅN

Inför konserten ”Together for a better day” hade arrangören sagt att en hemlig artist skulle dyka upp.

På onsdagskvällen stod det klart att den hemliga artisten var ingen mindre än Zara Larsson som upträdde tillsammans med 15-åriga Ella Tiritiello.

På onsdagskvällen hölls konserten ”Together for a better day” i Tim ”Avicii” Berglings minne och för att belysa ungas psykiska hälsa.

Artister som Håkan Hellström, Cherrie, Miriam Bryant och Tusse uppträdde under kvällen. Arrangören för konserten hade sagt att en hemlig artist kommer att uppträda.

Under konsertens inledning var det ingen mindre än Zara Larsson klev upp på scenen till publikens jubel och överraskade besökarna i Avicii arena.

Artisten uppträdde tillsammans med Ella Tiritiello, 15, och Kungliga Filharmonikerna. Tillsammans framförde de en version av Aviciis låt ”For a better day”.

Hyllades av Zara Larsson

Ella Tiritiello gjorde tidigare i år en hyllad nytolkning av samma låt tillsammans med Kunliga Filharmonikerna inför att Globen skulle byta namn till Avicii Arena.

Då fick hon även ställa sig på arenans tak för att spela in en musikvideo.

15-åringen berättade då för Expressen att självaste Zara Larsson, som även är en av hennes stora idoler, hörde av sig och berömde hennes sång.

– Det är helt sjukt att Zara Larsson skrev till mig. Det känns nästan overkligt, sa Ella Tiritiello då.

Se mer:

15-åriga Ella: ”Kunde inte ta in att jag stod där”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.