Zara Larsson om sitt möte med Beyoncé

Zara Larsson
Foto: Pontus Höök / PONTUS HÖÖK POHO
Beyoncé
Foto: Jim Smeal/Bei/Rex / JIM SMEAL/BEI/REX REX FEATURES

Zara Larsson stod och grät under en hel Beyoncékonsert.

Efteråt fick hon träffa sin stora idol, berättar hon i en intervju med The Guardian.

– Det var konstigt att kolla personen man älskar mest i ögonen, och hon tittar på mig, säger hon till sajten.

Svenska artisten Zara Larsson, 18, har gjort stor succé den senaste tiden och framträtt med sin hitsingel "Never forget you" i en rad olika stora pratshower - däribland hos Jimmy Fallon och Ellen DeGeneres.

En av Zara Larssons största idoler är Beyoncé. I en intervju med The Guardian berättar hon att hon stod och grät under en av världsstjärnans konserter, längst fram i publiken.


LÄS MER: Zara Larsson berättar om vägen till toppen


Zara Larsson om mötet med Beyoncé

När de senare möttes backstage ska Beyoncé ha sagt till Zara Larsson: "Du är tjejen jag såg som grät".

– Jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag tänkte eller sa för jag fick en sådan adrenalinkick. Det var konstigt kolla personen man älskar mest i ögonen och hon tittar på mig, pratar med mig, det är galet, säger Zara Larsson till The Guardian.


LÄS MER: Zara om sitt dejtande i USA: Gått ganska bra


"Inte den snällaste killen"

Sajten skriver att Zara Larsson tidigare har arbetat med amerikanska producenten Dr. Luke, som nu anklagas för övergrepp mot artisten Kesha.

– Jag tror att det är karma. Jag kan inte säga om han våldtagit henne eller inte, för det vet jag ingenting om. Men det är för många kvinnor som inte blir trodda när det kommer till sådant här, säger Zara Larsson till The Guardian och fortsätter:

– Och för att vara ärlig, oavsett om han är en våldtäktsman eller inte, är han inte den snällaste killen. Han har en stor talang, det kan man inte ta i från honom, men var drar vi linjen? Jag tycker Chris Brown är väldigt talangfull också, men jag stöttar honom inte eftersom han är en skitstövel.

Chris Brown dömdes 2009 för att ha misshandlat sin dåvarande flickvän, artisten Rihanna.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.