Zara Larsson berättar om sin festnatt med Justin Bieber.Zara Larsson berättar om sin festnatt med Justin Bieber.
Zara Larsson berättar om sin festnatt med Justin Bieber.
Artisterna festade tillsammans.Artisterna festade tillsammans.
Artisterna festade tillsammans.

Zara Larsson om sin festnatt med Bieber

Publicerad

Zara Larsson sjöng för Justin Bieber i Hollywood.

Här är svenska artistens festnatt med världsstjärnan.

– Jag kände ju hur mitt hjärta bankade loss, men var jättelugn, säger Zara Larsson i sin podcast.

I Zara Larsson och Noel Flinkes podcast "Den fantastiska resan" berättar artisten om ett oväntat möte med en världsstjärna. När Zara Larsson och hennes vänner gick ut för att äta middag i Hollywood hamnade de på samma restaurang som Justin Bieber - som visade sig vara väldigt gästvänlig.

– Jag ser hur min kompis liksom tittar bort mot bordet bredvid, gestikulerar att jag ska titta dit. Tittar dit. Vem sitter där? Justin Bieber. Justin Bieber sitter där. Jag blir ju spattig, som fan, men jag spelar cool, jag är jättelugn. Sippar på ett glas vin, faktiskt, trots att jag inte har åldern inne, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten.

Justin Bieber sitter bara några meter bort, plötsligt reser han sig upp och kommer fram till sällskapet.

– Jag ser sedan hur Justin går förbi vårt bord för att han ska ut och röka, men han stannar hos oss och bara: "Vad händer". Jag sitter då längst ut så han stannar precis vid mig, alltså två centimeter ifrån mig.

 

 

LÄS MER: Zara Larssons 5 infall som gjort männen galna

 

 

Zara Larsson: "Festade"

Världsstjärnan hälsar på alla vid bordet, Zara Larsson säger att hon lekte cool.

– Jag kan ju bara säga en sak, min handsvett var brutal. Den var brutal, men jag var så här: "Åh, trevligt att träffas", lekte cool. Han hade jättemörka läppar också från rödvin, så jag bara: "Gillar du rödvin?", han bara: "Ja".

De pratade ett tag, sedan bjöd han över Zara Larsson till sitt bord för att fortsätta festen.

– Han stod och pratade om sitt Grammyuppträdande, att han var glad att han var nominerad äntligen, han skulle sjunga men vet inte riktigt vad han skulle göra, han ville göra det själv. Och jag stod och bara tittade på honom och på något konstigt sätt så tyckte jag mig inte bli starstrucked, säger Zara Larsson i podcasten och fortsätter:

– Efter några om och men drar vi dit några stycken, festar, och det var så sjukt.

 

 

LÄS MER: Zara Larsson dödshotas efter den raderade bilden

 

 

Zara Larsson och Justin Bieber sjöng för varandra

Zara Larsson spenderar mycket tid i USA och satsar hårt på att ta över landet. Men just denna natt i Hollywood innebar mest nöje.

Innan kvällen var slut hann både Justin Bieber och Zara Larsson med att sjunga inför varandra.

– Justin sitter liksom en meter ifrån, jag sjunger där, lite nervöst. Jag sjöng Sabina Ddumbas "Not too young", jag fick feeling för den.

– Jag kände ju hur mitt hjärta bankade loss, men var jättelugn.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag