Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larsson: ”När du får ditt hjärta krossat”

Zara Larsson om tempot: ”Tänk om jag går in i väggen”
Zara Larsson.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
Zara Larsson.Foto: ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK / ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Zara Larsson har över 5,9 miljoner följare på Instagram - där hon delar med sig av sitt liv och karriär.

Hennes senaste inlägg handlar om en hjärtesorg:

”När du får ditt hjärta krossat, men det är ok för att gatorna har väntat på att du ska bli singel igen.”

I juni postade världsstjärnan Zara Larsson, 21, sin senaste Instagrambild tillsammans med pojkvännen och modellen Brian Whittaker, 19, då de firade två år tillsammans.

Men nu har de två slutat följa varandra på Instagram och artisten postade nyligen två texter på sin Instagram Story som fått många fans att reagera.

Fick kontakt via Twitter

Ett par dagar innan Zara Larssons uppdateringar gjorde Brian Whittaker ett inlägg på sin Instagram. Där skriver han om livets toppar och dalar och om hur han känt att han förlorat sig själv.

”De senaste åren har kantats av galna toppar och smärtsamma dalar. Jag har fått kontakt med tusentals av er på internet, har en jättebra modellkarriär, skaffat vänner som gett mig bra perspektiv, har haft mitt första seriösa förhållande och rest världen över. Allt detta har varit galna erfarenheter, men det är också så lätt att tappa sig själv, och jag har förlorat mig själv i allt… glömt bort vem jag är och inte känt igen mig själv”, skriver han.

”Saker händer, relationer tar slut, du får inte vissa jobb direkt, men genom att älska dig själv och kärlek blir allt bra. Det är min nya resa. Jag älskar mig själv och det hoppas jag du gör också”, avslutar han.

Paret fick kontakt efter att Zara Larsson delade två bilder på modellen på Twitter med texten: ”Vem är du, var bor du, hur gammal är du, varför är du så fin, hur vill du ha dina ägg tillagade på morgonen?”. 

Här är fler av dagens nöje-toppnyheter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.