Zara Larsson "Lush life" – se videon här

Publicerad

I dag släpps Zara Larssons nya singel "Lush life".

Videon får sin världspremiär på expressen.se.

- Låten handlar om att jag vill leva life, säger Zara Larsson.

Samtidigt som fokus har legat på en kommande USA-lansering fortsätter Zara Larssons internationella framgångar. Under våren har 17-åringens svenska debutsingel "Uncover" blivit en topp fem-hit i Frankrike, Schweiz och Belgien.

- Jag har rest jättemycket i Europa den senaste tiden. Jag tror inte folk fattar vad som har hänt där nere. Jag är jätteglad att det funkat så bra, utan att vi egentligen inte ansträngt oss.

 

LÄS MER: Zara Larsson om näthatet: "De blir så kränkta..."

 

För oss svenskar är dock "Uncover" över två år gammal, och Zara väljer därför att sparka i gång sommaren med sin första nyskrivna låt sedan albumet "1" (2014).

- Låten handlar om att jag vill leva life. Att inte vara bunden. Det är sommar, och då ska man inte hålla sig till en utan testa på allt.

- Fast det gäller ju inte mig, fortsätter hon. Jag håller mig till min pojkvän. Vi är ju tillbaka hos varann. Det är mysigt.

 

LÄS MER: Orden som fick Zara Larsson att se rött

 

Förhållandet mellan Zara och pojkvännen Ludwig tog slut när hon åkte till Los Angeles för att inleda satsningen på en internationell karriär, men sedan april är de ett par igen.

Nya singeln "Lush life" är dock inte skriven i USA, utan kom till på "ett asfett writing camp" i Sverige.

- Det är sommarfeeling rakt igenom. Vi körde bara på.

 

LÄS MER: Här är Zara Larssons känslosamma möte i TV4: "Han var helt fantastisk"

 

Samma sak gäller videon.

- Den är väldigt enkel. Det är jag i konstiga, eller i alla fall annorlunda, kläder som bara kör. Det är tre sekunders koreografi, resten är bara jag som har kul.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag