Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larsson köper lantställe: ”Härligt”

Zara Larsson Årets sista ”Allsång på Skansen”.Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN

Zara Larsson har köpt ett lanställe i Norrtälje. 

I RIX MorronZoo berättar popartisten om lyckan. 

– Jag har vuxit upp i hus och jag saknar känslan av att bara kunna gå ut i trädgården. 

Zara Larsson, 22, har en lägenhet i Stockholm som hon delar med sin syster Hanna Larsson, 20. Men popikonen har tröttnat på att känna sig instängd i sin lägenhet och har därför unnat sig ett hus. 

– Jag har köpt ett lantställe i Norrtälje, där ska jag hänga. Det ska bli så härligt, säger hon i RIX MorronZoo och fortsätter: 

– Jag har tänkt på det här ett tag, speciellt när man bor i stan. Jag har vuxit upp i hus och jag saknar känslan av att bara kunna gå ut i trädgården. Vi har inte ens balkong i lägenheten och jag känner bara att jag måste få vara utomhus. 

Får snart nycklarna

Larsson berättar vidare att hon ser fram emot att få tillgång till sin nya sommarstuga. Nycklarna ska hon få i nästa vecka. 

– Jag har inte fått tillgång till stugan ännu, det blir i slutet av sommaren, den 20:e, då flyttar jag in. Jag har missat liten av sommaren men jag kommer nog att hänga där en hel del där ändå, säger Zara Larsson i programmet.

Zara Larsson: ”Inte den smartaste dealen jag gjort”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.