Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larsson hindras av corona – planen i krisen

Zara Larsson till killar: ”hur kan ni inte förstå”
Zara Larsson ställer in sina spelningar fram till juli.Foto: GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK / GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Samtidigt berättar hon att hon kommer utnyttja all tid till att lära sig producera musik.Foto: BERETTA/SIMS/REX / BERETTA/SIMS/REX REX
Zara Larsson hade en även släppet av sin nya skiva på gång, men även det skjuts upp.Foto: OLLE SPORRONG

Zara Larsson skjuter både upp sin skiva och ställer in alla sina konserter fram till juli till följd av coronaviruset.

Men stjärnan menar samtidigt att hon kommer klara krisen och att hon dessutom har en plan.

– För mig som artist klarar jag mig helt okej med den här karantänen, menar hon samtidigt i ”Malou efter tio”. 

Artister världen över drabbas av inställda turnéer och uppskjutna skivsläpp just nu.

Den svenska stjärnan Zara Larsson, 22, tänkte först släppa en skiva redan 2019, men sköt upp det. Nu kommer det dröja ytterligare på grund av den pågående coronapandemin.

I en intervju i ”Malou efter tio” berättar hon också om hur hela sommaren turnéplan påverkas.

– Vi vår se vad det blir med konserterna i augusti, men hittills har nästan alla blivit inställda fram till juli. Även min release, alltså jag ska ju släppa mitt album snart. Det är i princip klart, allt som krävs nu är att jag ska spela in musikvideos och allt det visuella och kreativa kring det. Och det är ju ganska omöjligt att göra eftersom inga produktionsbolag har några anställda som jobbar, eller några studios som är öppna. Så jag måste ju vänta med det tills efter sommaren eller tills de öppnar.

 

Uppmanar folk att dansa hemma i stället

Samtidigt är Zara Larsson aktuell med nya låten ”Like it is” tillsammans med norska dj:n Kygo och den amerikanska rapparen Tyga. Låten släpptes förra fredagen.

– Den är väldigt dansig och härlig men förhoppningsvis kan ju folk dansa hemma till den i sommar då, konstaterar Zara Larsson. 

Samtidigt betonar hon att det inte går någon nöd på henne.

– För mig som artist klarar jag mig helt okej med den här karantänen. Jag är inte orolig över att kunna betala min hyra eller kunna köpa mat.

Planen: Lära sig producera sin egen musik

Zara Larsson, som nu befinner sig hemma i Sverige, planerar även att lära sig något nytt, nu när hon plötsligt har mycket mer tid över.

– Jag har beställt hem lite grejer till en hemmastudio. Det har jag velat göra jättelänge, jag har velat producera min musik hur länge som helst. Jag har aldrig känt att jag har haft tid till det. Eller så kanske jag får spela in min musikvideo i mitt vardagsrum med mina kompisar och min mobil. Man får liksom vara kreativ på andra sätt. Men att producera musik hoppas jag att jag kommer ha tid för nu. Det vet jag att jag har tid för, jag måste bara ha disciplinen att sätta mig ner och prova, säger hon i ”Malou efter tio”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.