Zara Larsson berättar att hon äter antibiotika för att få bättre hy.Zara Larsson berättar att hon äter antibiotika för att få bättre hy.
Zara Larsson berättar att hon äter antibiotika för att få bättre hy.
Zara Larsson under P3 Guld. Foto: Anders YlanderZara Larsson under P3 Guld. Foto: Anders Ylander
Zara Larsson under P3 Guld.  Foto: Anders Ylander
Zara Larsson är en av Sveriges mest kända artister.Zara Larsson är en av Sveriges mest kända artister.
Zara Larsson är en av Sveriges mest kända artister.

Zara Larsson: Därför tar jag tung medicin

Publicerad

Zara Larsson äter mediciner trots att hon vet att det inte är bra för henne.

Nu berättar artisten om problemet hon behandlas för.

– Jag gör ju nästan vad som helst för att bli av med det, säger hon i sin podcast "Den fantastiska resan".

Zara Larsson, 18, berättar i sin och Noel Flinkes podcast "Den fantastiska resan" att hennes fåfänga har fått henne att äta medicin, trots att hon vet att det är dåligt för henne.

Det är hennes hy som är problemet, säger hon i podcasten.

– Jag har börjat käka antibiotika mot min akne. Jag har inte sett att det har funkat än. Men jag kan ha fått en svampinfektion i mitt underliv.

Zara Larsson: "Mår otroligt dåligt"

Zara Larsson säger att hon vet om att antibiotika är dåligt.

– Antibiotika slår ju även ut bra bakterier, så immunförsvaret kan fucka lite. Jag vet inte, är det värt?

 

 

LÄS MER: Zara Larsson om porrkritiken: "Konservativa"

 

 

Trots det äter hon medicinen.

– Antibiotika är ju inte bra. Man ska inte äta det om man inte behöver, men jag är så fåfäng och jag vill ha perfekt hy och mår så otroligt dåligt över det, säger hon och fortsätter:

– Så jag gjorde nästan vad som helst för att få bort det. Men det tar ju några veckor innan man ser.

 

 

LÄS MER: Zara Larsson festade med Justin Bieber

 

 

Zara Larssons oro efter aknemedicinen

Nu är Zara Larsson orolig över hur hennes kropp skulle svara på samma behandlig om hon får en annan sjukdom i framtiden.

– Jag fick även veta att den medicin jag tar är medicin mot klamydia. Om jag skulle få klamydia snart vet jag inte hur bra medicinen skulle vara. Man blir lite resistent.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag