Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zara Larsson avslöjar hur mycket pengar hon tjänar

Zara Larsson
Foto: JAMES SHAW / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5327
Zara Larsson
Foto: DIGITAL PRESS / DIGITAL/EROTEME.CO.UK/IBL EROTEME

I webb-programmet ”Q&A” berättar Zara Larsson för Expressens Ellinor Svensson om hemligheten bakom sina framgångar.

Popstjärnan svarar också på frågan om hur mycket pengar hon tjänar i månaden. 

– Ibland är det en miljon, ibland två. Det kommer lite, och sen kommer det inte, säger Zara Larsson.

Svenska popstjärnan Zara Larsson, 21, har haft stora internationella framgångar de senaste åren med hits som ”Lush life”, ”Uncover” och ”Never forget you”. 

Vid sin unga ålder har Zara Larsson redan hunnit med ett flertal turnéer, prestigefyllda samarbeten – dessutom har hon 5,6 miljoner följare på Instagram.

I tv-programmet ”Q&A” berättar världsstjärnan Zara Larsson för Expressens Ellinor Svensson om hemligheten bakom sina framgångar.

– Det är självklart tack vare alla som har lyssnat på min musik. Jag tror att jag hade väldig tur, och jag har jobbat väldigt hårt. Jättebra folk som har jobbat och slitit för mig bakom kulisserna. Jag har gjort saker som känns bra för mig. Det svåraste är att fortsätta och att det ska gå bra, men det ha det gjort hittills, säger hon.

Hur mycket pengar tjänar du i månaden?

– Jag får inte pengar månadsvis: ”Här får du fem kronor”. Ibland får man fem kronor en månad, och nästa månad är det sexsiffrigt. Ibland är det 200 000. Ibland är det en miljon, ibland två. Det kommer lite, och sen kommer det inte.Zara Larsson om rädslan: ”Jag blir nervös”

Zara Larsson berättar att hon drömmer om att få uppträda för en ännu större publik, och att det finns en rädsla för att inte kunna hålla framgångarna vid liv.

– Jag tar det verkligen inte för givet. Jag har en inbyggd rädsla, varenda show tror jag att det kommer typ fem pers, säger hon och fortsätter.

– Den här framgången jag har nu är inte ens i närheten av var jag vill, jag har en lång väg att gå. Jag blir nervös, och det kanske är för att jag bryr mig också. 

Samtidigt inser stjärnan att en lång musikkarriär går upp och ner.

– Livet och min karriär kommer inte vara uppåt hela tiden. Ibland går det ner för att det ska gå upp sen igen. Ens värde ligger egentligen inte i streamsen, säger hon.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.